Αναπαραγωγή Μπορώ να βάλω λευκά σατινέ με θηλυκά λευκά άλλων ποικιλιών;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panosts
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Panosts

PB New Member
Εγγραφή
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
16
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολους!
Εχω δυο λευκα σατινε αρσενικα και θα ηθελα να τα βαλω για ζευγαρωμα την ανοιξη. Θελω να ρωτησω αν μπορω περα απο λευκες σατινε θηλυκες ( δηλαδη ιδιας ρατσας) να βαλω ιζαμπελ λευκες θυληκες η λευκες υπολειπομενες? Αν ναι, οι απογονοι τους θα ειναι 50-50?
Ακομα μια ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιος εκτροφεας που να εκτρεφει ιζαμπελ λευκα και αχατες λευκα?
Πιστευω να μην σας κουρασα με τις ερωτησεις μου, αλλα επειδη σκοπευω να ασχοληθω με το λευκο χρωμα σε σατινε ,ιζαμπελ και αχατης θελω να λυσω καποιες απορίες μου!
Ευχαριστω πολυ!
 
Επειδή έχουν ατονίσει οι γραμμές και δεν έχουν σωστή γράμμωση στο κεφάλι, θα σου πρότεινα να τα βάλεις με Ιζαμπελ Λευκά και όχι με σατινέ. Απο ένα ζευγαρώματα ΣΑΤΙΝΕ Χ ΙΖΑΜΠΕΛ θα έχεις ΟΛΑ τα θηλυκά ΣΑΤΙΝΕ. ΟΛΑ τα αρσενικά ΙΖΑΜΠΕΛ φορείς ΣΑΤΙΝΕ. Δεν θα υπάρξει κανενός είδους συνέχεια αν χρησιμοποιηθούν Λευκά Υπολοιπόμενα . Θηλυκοί Λευκοί Αχατες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλά εκεί χρειάζεται μια ιδιαίτερη εμπειρία διότι πρέπει να τηρηθούν κάποιες ισορροπίες σε βάθος χρόνου, που θα τις έλεγα "μπέρδεμα". Υπάρχει κάποια δυσκολία στην εύρεση διότι δεν είναι και απο τις πιό δημοφιλείς ποικιλίες.
 
Back
Top