Διατροφή Μπορώ να δώσω την Carduelidi - Manitoba σε καρδερινοκάναρο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stelans
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stelans

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαϊ 2020
Μηνύματα
244
Πόλη
Πειραιάς
Μπορώ να προμηθευτώ την Carduelidi - Manitoba για καρδερινοκάναρο; Διαβάζω ανάμεικτα σχόλια αναφορικά με τη σωστή διατροφή τους. Ο προηγούμενος κάτοχος το τάιζε με τροφή για καρδερίνες γιαυτό σκέφτηκα να πάρω αυτή εφόσον χρησιμοποιώ την αντίστοιχη των καναρινιών και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 
Πάρε μείγμα για καναρινια,το Carduelidi είναι για ιθαγενή καθαρά.
Μπορείς να δίνεις σε διαφορετικό ταιστρακι κάποιους έξτρα σπόρους που και που.
 
Αποφάσισα να την πάρω γιατί το καρδερινοκαναρο έτρωγε μίγμα ιθαγενών 2 χρόνια τώρα και δεν ήθελα να κάνω τέτοια απότομη μετάβαση στη διατροφή. Η αλήθεια είναι ότι έβαλα μια ταιστρα αυτή και μια την best premium. Τρώει και τα 2 αλλά πρώτα και πιο γρήγορα την carduelidi οπότε λέω να τις χορηγώ με αυτό τον τρόπο.
Έδωσα μισό κουταλάκι του γλυκού και στα καναρίνια να δω αν θα τη πλησιάσουν μιας και είναι σποροι με μεγαλύτερη ποικιλία και την έφαγαν με ευχαρίστηση. Η ερώτηση μου είναι μπορώ να δίνω που και που στα καναρίνια μια μικρή ποσότητα; Σαν έξτρα σπόρους δηλαδή. Όλα τα πουλιά είναι σε 60 άρες ζευγαρωστρες οπότε κινούνται και πετούν αρκετά κιόλας.
 
Πολύ ωραίος και ο δικός σου. Βλέπω έχεις κλουβάκι vision. Αξίζουν τα λεφτά τους αυτά; Είναι πανάκριβα αλλά φαίνονται πολύ καλύτερα από τα κινέζικα που ήδη πάνω στο χρόνο εμφανίζουν σημάδια σκουριάς να πούμε...
 
@Stelans Η αλήθεια είναι ότι είναι όντως ακριβά. Αλλά πολύ βολικά. Εύκολο στον καθαρισμό και το πουλάκι τρώει κάτω που είναι προστατευμένο.Την Σκάρα κάτω και γενικά το κλουβί το καθαρίζω με νερό +μηλόξυδο. Το έχω ένα χρόνο περίπου και είναι σαν καινούργιο. Είμαι ευχαριστημένος
 
Back
Top