Αναπαραγωγή Μπορώ να ζευγαρώσω κοινό με γκλόστερ;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλημερα! Μπορω να ζευγαρωσω κοινο αρσενικο με θηλυκο γκλοστερ κονσορντ? ρωταω γιατι ενω η θηλυκια γεννα και κλωσσα ο αρσενικος που της εχω μαζι (γκλοστερ κορονα) αδιαφορει πραγματικα. Σκεφτομουν να βαλω τον κοινο με την κιτρινη θηλυκια (που βρισκεται τωρα) και την γκλοστερινα στο ιδιο κλουβι μπας και γινει τιποτα!
 
Ασφαλώς και μπορείς...
Το θέμα είναι αν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο.
Και αν με ρωτάς... όχι... Δεν πρέπει.
Η αναπαραγωγή των πουλιών δεν πρέπει να γίνεται με γνώμονα την ελληνική και όχι μόνο "ρήση" αυτά έχω αυτά ζευγαρώνω.
Θα πρέπει σταδιακά να περάσουμε σε πιο όμορφη εκτροφική λογική...
Σε μια λογική εκτροφικού στόχου
Δηλαδή.. θέλω να αποκτήσω αυτούς τους απογόνους άρα ρωτάω - διαβάζω - μαθαίνω και ζευγαρώνω τα κατάλληλα για αυτό το αποτέλεσμα πουλιά.
 
Ασφαλώς και μπορείς...
Το θέμα είναι αν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο.
Και αν με ρωτάς... όχι... Δεν πρέπει.
γι αυτο και γω ρωτησα και δεν εκανα μονος μου το οτιδηποτε
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
οποτε δλδ την θηλυκια γκλοστερινα να την αφησω να κλωσσαει και να δω πως θα παει; Δεν νομιζω να κανει κατι ομως γιατι ο αλλος ειναι λιγακι "χαλβας" και απλα τον νοιαζει ο ευατος του. Δεν εχει εγκληματιστει δλδ. Ωρες ωρες ομως τον πιανει κατι τραγουδαει και ''χορευει" αλλα η αλλη του κανει την δυσκολη. Εν συντομια λοιπον: οταν θελει αυτος δεν θελει αυτη και οταν θελει αυτη δεν θελει αυτος!
 
τελικα λαθος εκτιμηση! Πριν απο μερικα δευτερολεπτα το ειδα για 1η φορα να την ταιζει εφοσον φυσκια κια αυτη το ζητουσε!
Τέλεια! Σε διέψευσε τελικά! Πολύ ευχάριστα και αισιόδοξα τα νέα σας! Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και γόνιμα και να καμαρώσεις απογόνους τους!
 
Αν και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε εδώ στην παρέα για κούρεμα αρσενικών είμαι αρνητικός στην περίπτωση των γκλοστερ θα έλεγα ότι επιβάλετε και όχι μόνο στο αρσενικών αλλά και στη θηλυκια! Έχεις κάνει κάτι Για αυτό;
 
Back
Top