Πως το σκέφτεσαι αυτό; Δηλαδή σε ποια μορφή να την προσθέσεις; Να την πολτοποιήσεις; ή πως αλλιώς;καλησπερα μπορω να προσθετω ριγανη στην ποτιστρα χωρις να το βρασω; Και αν ναι σε τι δοσολογια;
Άλλος τρόπος είναι αυτό που έκανες εσύ, το διάβρεγμα, δλδ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος...
Ως μέθοδος΄, αυτή που αναφέρουν ο Κώστας και ο Σπύρος, υφίσταται και χρειάζεται 2-12 ώρες παραμονή του βοτάνου στο νερό.Αλλοιώνεται ή σύσταση του βοτανου, "βαραίνει" αν μπορείς να το πεις και έτσι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας