Panagiotis staffy
PB New Member
γεια σας. Στα καναρίνια μου δίνω της chevita το multivitamin-EB12 μπορώ να τους χορηγώ ταυτόχρονα και βιταμίνη Ε της raff?
Το multivitamin EB12 δεν κάνει γι αυτόν ^ το λόγο. Όχι ότι κάνει το άλλο δηλαδή, μπορεί όμως τουλάχιστον να ενισχύσει τη γονιμότητα.για να πυρωσω κάποια πουλια
Το multivitamin EB12 δεν κάνει γι αυτόν ^ το λόγο. Όχι ότι κάνει το άλλο δηλαδή, μπορεί όμως τουλάχιστον να ενισχύσει τη γονιμότητα.
Είναι η πολυβιταμίνη, δεν είχα προσέξει καλά. Παρασύρθηκα από το ΕΒ12 στον τίτλο και νόμισα ότι επρόκειτο για σύμπλεγμα βιταμινών Β12.Σταύρο κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Εγώ για το ΕΒ 12 διαβάζω :
Επομένως, θεωρώντας ότι μιλάμε για βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όχι, δεν θα έδινα τέτοιες στην αναπαραγωγή. Εφόσον όμως διευκρινίστηκε ότι μιλάμε για την πολυβιταμίνη της Chevita, την έχω χρησιμοποιήσει όχι όμως στην αναπαραγωγή.Το έχεις δουλέψει και δεν είσαι ευχαριστημένος;
Δεν είμαι σε θέση να αναφέρω ημερήσιες ποσότητες και μάλιστα ανά περίοδο στα πτηνά.Υπερβολική πρόσληψη σεληνίου από το φαγητό είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά περιπτώσεις τοξικότητας έχουν αναφερθεί σε παιδιά στην Σουηδία, τα οποία κατανάλωσαν κατά λάθος υπερβολική ποσότητα ταμπλετών σεληνίου
Τι διατροφική προετοιμασία ακολουθείς; Επειδή είναι εσωτερική η εκτροφή θα πρέπει να έχεις και ειδικές λάμπες παραγωγής UVA & UVB. Για μένα αν ακολουθείς μια σωστή ισορροπημένη πλούσια και φυσική διατροφή και φυσικά τις ειδικές λάμπες που προσομοιάζουν το φυσικό ηλιακό φωτισμό, τότε ίσως πρέπει να χορηγήσεις έξτρα βιτ. Ε.Εσωτερική εκτροφή κανω και εχω κανει όλες τις άλλες προετοιμασίες και εχω και τις κατάλληλες θερμοκρασίες.
Έχεις ειδικές λάμπες που προσομοιάζουν το φως του ήλιου;Τι διατροφική προετοιμασία ακολουθείς; Επειδή είναι εσωτερική η εκτροφή θα πρέπει να έχεις και ειδικές λάμπες παραγωγής UVA & UVB.
Αν θες να καταστρέψεις το συκώτι τους με τόσα πρόσθετα σκευάσματα ναι!Δηλ μπορώ να τους δίνω την μια μέρα multivitamin eb12 και την άλλη βιταμίνη Ε της raff?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας