Συμπληρώματα Μπορώ να χρησιμοποιήσω calci lux που έληξε πριν δύο χρόνια;

Apostolos1983

PB New Member
Εγγραφή
31 Μαϊ 2014
Μηνύματα
111
Έχω ένα calci lux της versele laga που έληξε πριν ακριβώς δύο χρόνια. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Εξ όψεως δεν έχει πάθει τίποτα. Δεν πήρε δηλαδή υγρασία κλπ. Και επειδή πρόκειται για ασβέστιο (μεταλλικό στοιχείο) σε σκόνη και όχι για πολύβιταμίνη αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Ξέρω ότι είναι ευκολότερο να αγοράσω καινούργιο απλά εδώ που είμαι πρέπει να γίνει μέσω ίντερνετ και είναι ολίγον... μπελας
 
επειδή πρόκειται για ασβέστιο (μεταλλικό στοιχείο) σε σκόνη και όχι για πολύβιταμίνη αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
Με αυτήν την κατασκευή κάνεις μια λογική σκέψη που δύσκολα μπορεί να αναιρέσει κανείς.
Είναι έτσι όμως τα πράγματα ή αυτό το σκεύασμα που μπορεί να αποτελείται από μόνο 3 συστατικά χάνει μετά την ημερομηνία λήξης κάποια "χημική ισορροπία" και γίνεται μη αποδοτικό;Ζητάς τοποθέτηση από ένα φόρουμ για αυτό το σημείο;
Ανάλογα με τις προσδοκίες σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Γνωρίζεις όπως και όλοι μας,όσο μπορούμε,όλες τις παραμέτρους αυτού του προβλήματος.

Πρακτικά και να μην είχε λήξει θα σου έλεγα ότι απο την στιγμή που μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να προσέξει το ασβέστιο θα πρέπει ταυτόχρονα να προσέξει και την D3 ή με άλλα λόγια να πάει απευθείας σε σκεύασμα που τουλάχιστον αυτά τα δυο να είναι μαζί, παρέα.
 
Έχω ένα calci lux της versele laga που έληξε πριν ακριβώς δύο χρόνια. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Από τη στιγμή που υπάρχει ημερομηνία λήξεως, υπάρχει για κάποιο λόγο. Προσωπικά θα το πετούσα.

πρέπει να γίνει μέσω ίντερνετ και είναι ολίγον... μπελας
Μου είναι πολύ μεγαλύτερος μπελάς να πάω στο κατάστημα.
 
Back
Top