Γενικά Μυοκτονια - Απεντομωση πολυκατοικιας

Maya the Bee

PB Member
Εγγραφή
20 Δεκ 2007
Μηνύματα
203
Πόλη
Λάρισα
Σημερα εκαναν μυοκτονια-απεντομωση στην πολυκατοικα μας και επειδη λογω ζεστης και αερα σκεφτομαι να βαλω τα κλουβια στην σκαλα της πολυκατοικιας, ξερετε αν θα υπαρξει καποιο προβλημα οσον αφορα την υγεια των πουλιων;
 
Μαρία αν και δεν γνωρίζω πολλα για το θέμα της απεντόμωσης. Θα σου πρότεινα να τα κρατησεις μέσα στο σπίτι. Καλύτερα μην ρισκάρεις. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν για την δουλειά αυτη ίσως να τους κάνουν μεγάλο κακό.
 
γιατι δεν περιμενεις να περασουν λιγες μερες; Τα εντομοκτονα ειναι ακομη σε ισχυ!
μπορει για τους ανθρωπους να μην ειναι επικινδυνα(αν κ μακροπροθεσμα γινονται), γΙΑτα πουλια ομως μπορει να αποβουν μοιραια!
αποψη μου!
ακου κ τους αλλους!
 
Δεδομένου ότι είναι Υπερ τοξικό το εντομοκτόνο που χρησιμοποιούν θα πρότεινα να τα βάλεις μέσα στο διαμέρισμα για λίγες μέρες καλού κακού μέχρι να εξατμιστεί η "φούρια" του φαρμάκου. 🙂 Αυτό θα έκανα εγώ σε ανάλογη περίπτωση.
 
κι εγω σου προτεινω να μην τα βαλλεις στον χωρο οπου εγινε η απεντομωση διοτι οπως σου ειπαν και παρα πανω τα παιδια, μπορει να αποβει μοιραιο για τα πουλακια σου.
 
ενταξει παιδια σας ευχαριστω πολυ:)
Σημερα θα κοιμηθουμε ολοι μαζι παρεουλα! Πυτζαμα παρτι που λενε:Ρρρρρρ
 
Κοιτα αφενως δεν ξερω που τα ''εχεις'' τα πουλια σου.. Αφετερου τα εντομοκτονα που χρησιμοποιουν για την εξοντωση κατσαριδων και ποντικιων ειναι πολυ ισχυρα. Οποτε. Γνωμη μου... καλυτερα να ειναι στην ζεστη.. Παρα στα δηλητηρια..σκεψου το..σε βαθος χρονου.. Αν σκεφτεις καθε ποτε κανουν απεντομωση... (αρα σκεψου και την δραση -ισχυη των εν λογω σκευασματων).
 
Σημερα εκαναν μυοκτονια-απεντομωση στην πολυκατοικα μας...
ειδες αν ψεκασαν εντομοκτονο κ στους κοινοχρηστους χωρους;
κ μεις λεμε να κανουμε στην πολυκατοικια μας,
αλλα αν πρεπει να ψεκασουν παντου (!)...😱

αυτο κυκλοφορει με τον αερα...
 
ειδες αν ψεκασαν εντομοκτονο κ στους κοινοχρηστους χωρους;
κ μεις λεμε να κανουμε στην πολυκατοικια μας,
αλλα αν πρεπει να ψεκασουν παντου (!)...😱

αυτο κυκλοφορει με τον αερα...

Ευα δεν ειδα που ψεκασαν. Εγω για καλο και για κακο παντως τα πουλια τα ειχα μεσα και αεριζα τον χωρο της σκαλας καθημερινα. Ευτυχως βοηθησε κ ο καιρος σ'αυτο 😉
θα προσπαθησω να βρω την διαχειριστρια για να μαθω λεπτομερειες. 🙂
 
Back
Top