Αναπαραγωγή Μωρά Lovebirds

Πόλη
Αθήνα
Παιδια καλησπερα σας! Ειχα αγορασει το καλοκαιρι ενα love bird τον Πακο επειδη ηταν ολομοναχος σε ενα πετ σοπ(ειχε πουλησει τα παντα κι εκλεινε για καλοκαιρι)! Και για να μην ειναι μοναχουλης του πηρα και την Πακιτα! Απο την πρωτα στιγμη συμπαθησε πολυ ο ενας τον αλλον,τοσο που αποφασισα να τους βαλω φωλια!Φυσικα εκαναν 3 πανεμορφα πουλακια:Τα 2 Πακιτακια τα διδυμα και το Πακοτινι Ο Πακο πριν 3 βδομαδες απο δικια μου μ...😱δεν μαγκωσα καλα την πορτα και εφυγε! Οσο κι αν φωναζε η Πακιτα δεν κοιταξε πισω ο ακαρδος(αν και κοντοσταθηκε λιγο..)Η Πακιτα τα ταιζει μονη της μεχρι τωρα αλλα εδω ερχεται το ερωτημα μου:Ειναι στη φαση που τσιμπολογανε δειλα δειλα μονα τους και τους εχω ακομα την φωλια! Το βραδυ κοιμουνται μεσα και στην διαρκεια της ημερας τα βλεπω μεσα! Ποτε να τους την βγαλω;Ευχαριστω

Κριμα να σου φυγει ετσι. Γιατι ησουν και τυχερη που βρηκες αρσενικο θηλυκο και μαλιστα να ταιριαξουν. Ποσο ημερων ειναι τα μωρακια;

Οντως εχεις δικιο! Αμεσως αγαπηθηκαν και ηταν και τα πρωτα Lovebirds που εχω! Τα μωρα ειναι τωρα ενος μηνου περιπου...

Εε μπορεις να την βγαλεις την φωλιτσα αλλα αν ειναι απο αυριο.

Να σου πω την αληθεια φοβαμαι λιγο γιατι ειναι παρα πολυ φοβισμενα! Ειναι η μαμα τους γι αυτο κι αυτα φοβουνται πολυ! Αλλα ναι θα την βγαλω γιατι κι εγω το βλεπω οτι παρα εχουν μεγαλωσει για φωλια! Με το που μας βλεπουν τρεχουν μεσα στην φωλια το ενα μετα το αλλο τσουπ τσουπ! Και πρωτη η μαμα ετσι;

Καλησπερα!Λοιπον τη φωλια δεν την εβγαλα τελικα σημερα!
Τα λυπηθηκα γιατι πλησιασα το κλουβι και μπηκαν ολα μεσα... Οταν τα βγαλω θα πρεπει να τους κανω εξωση στην κυριολεξια απο τη φωλια! Πως θα το κάνω;Θα ανοιξω το ανοιγμα της φωλιας ωστε αναγκαστικα να τρομαξουν και να βγουν εξω ε;😎

Back