Γενικά Μόλις έχασα το παπαγαλάκι ρίνγκνεκ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Εmvorfia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Εmvorfia

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2021
Μηνύματα
1
Πόλη
Γλυφάδα
Καλησπέρα σας...δυστυχώς πήρα ένα παπαγάλο ρινγκνεκ..τα Χριστούγεννα από ένα πετ που από ότι είδα όταν ξαναπήγα ούτε νερό δεν είχαν τα πουλιά κι εκανα παρατήρηση και τους έβαλαν...μες τη βρώμα σκοτεινά .το πουλάκι ήταν μικρό αλλά τραγικά άγριο.επρεοε να το αλλάζω σε κλειστό φως άρχισε λίγο να συνηθίζει .αλλά αυτή την εβδομάδα ήταν νωχελικο.κι σήμερα τα χαράματα το έχασα..φοβαμαι πώς ήταν άρρωστο.στενοχωρηθηκα πολύ..τουλάχιστον το μόνο που με παρηγορεί είναι που 2 μήνες έζησε στο φως ,καθαρό και με αγάπη..
 
Λυπάμαι για την απώλειά σας, Ευμορφία. Το σωστό είναι, να μην ξαναπατήσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα και να ωθήσεις και άλλους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο. Προφανώς ήταν άρρωστο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε από τι και αν το αγόρασες ήδη άρρωστο ή αν συνέβη κάτι στην πορεία.
Σκέφτεσαι να πάρεις κάποιο άλλο πουλάκι; Αν ναι, τότε θα πρέπει το κλουβί και όλα τα σχετικά με αυτό να καθαριστούν ενδελεχώς, και οι τροφές του (αν ήταν χύμα) να απορριφθούν.
 
Λυπαμαι πολυ για το ρινγκνεκ σου, τωρα ειναι ελευθερο και δεν ζοριζεται πια. Οπως ειπε απο πανω και ο Γιαννης, αν θες να ξανα παρεις αλλο πουλακι θα πρεπει να το ψαξεις πρωτα ωστε να μην το ξανα χασεις παλι (δλδ να δεις ενα καλο καταστημα πετσοπ που να ξερεις οτι θα δεν θα σου δωσουν αρρωστο ή να μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι αρρωστο και ποιο οχι) και αν σκοπευεις να το βαλεις στο κλουβι που ηταν το προηγουμενο πουλακι τοτε θα πρεπει να το απολυμανεις πολυ καλα μαζι με τις ταίστρες-ποτηστρες ωστε να μην κολλησει καμια αρρωστια κι αυτο.
 
Αυτη είναι μια ιστορία που έρχεται συχνά πυκνά εδώ στο φόρουμ,οσο και να θέλουμε να βοηθήσουμε αφαιρώντας "προβληματικά" ζώα από τα pet shops στο τέλος η εμπειρία είναι στενάχωρη
 
Back
Top