Γενικά Μόλις ήρθε και ο δικός μου ζακό

ΠΑΝΟΣ

PB Member
Εγγραφή
17 Ιουλ 2008
Μηνύματα
141
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Σήμερα το πρωί πήγα στο λιμάνι του Πειραιά για να παραλάβω τον Κόκο(ζακό)!Έιναι ένας γλύκας! Ακόμα φοβάται, τον έχω χαιδέψει αλλά με δαγκώνει λίγο μιάς και σήμερα ήρθε.Λέτε να του μείνει η συνήθεια να δαγκώνει;Εάν ναι πώς να το σταματήσω;Είναι 4 μηνών και έχει σταματήσει την κρέμα. Τρώει μείγμα σπόρων,pellets, φρέσκα φρούτα(μπανάνα, μήλο, φράουλα)και λαχανικά(γλυκοπατάτα, σέλινο).Φωτογραφίες σύντομα!
 
... Τον Κόκο(ζακό)!Έιναι ένας γλύκας! Ακόμα φοβάται, τον έχω χαιδέψει αλλά με δαγκώνει λίγο μιάς και σήμερα ήρθε.Λέτε να του μείνει η συνήθεια να δαγκώνει; Εάν ναι πώς να το σταματήσω;Φωτογραφίες σύντομα!
Καλώς τον δέχθηκες, καλορίζικο, να περάσετε πολλά πολλά χρόνια χαρούμενα και με αγάπη μεταξύ σας! Για το δάγκωμα.... Δοκιμαστικά κάνει, αναγνωριστικά, όπως θα έκανε με το κλαδάκι του για να δει αν το στηρίζει... Βέβαια κάποιες φορές από φόβο, αν διεκδικεί κάτι, αν παραβιαστεί ο χώρος -το κλουβί του-, αν πειράζουμε παιχνίδια του, ή όταν εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά του, μπορεί να καταφύγει στη χρήση ράμφους, που το προίκισε η φύση για άμυνα!
 
Να τον χαιρεσαι. Να προσεχεις αυτη την φορα. Περιμενουμε και φωτογραφιες του.
 
δεν νομίζω να δαγκώνει για πάντα γιατί αν το σκεφτείς όλα έτσι ξεκινάνε, δεν υπάρχει πουλάκι που να μην δαγκώνει στην αρχή:)
 
Καλορίζικο, να σου ζήσει Πάνο! Και άλλος Ζακομπαμπάς εδώ στο φόρουμ!
Και το όνομα σούπερ γινόμαστε πολλοί 😉(είναι αρσενικό?)


Θυμίσου τις συμβουλές που σου δώσαν τα μέλη του PB, και μην δυστάζεις να ρωτήσεις για ό,τι επιπλέον απορίες έχεις.
 
Back
Top