Φροντίδα Μόλις πήρα το κοκατιλ μου, αλλά δεν τρώει ουτε κελαηδάει ακόμα

panospiano

PB Member
Εγγραφή
21 Ιουν 2009
Μηνύματα
283
Πόλη
Λάρισα
Γεια σας μολις πηρα το κοκατιλ μου ειναι υγιεστατο και πανεμορφο.Αλλα δεν τρωει ακομα και δεν κελαηδα γιατι; Μηπως ειναι νορις ακομα;:)
 
Nα σου ζησει το νέο σου φιλαράκι! Ειναι πολύ φυσιολογική αντιδραση του, χρειάζεται χρόνο να ξεπεράσει το στρες της μεταφοράς και να προσαρμοστει στο νέο του περιβάλλον. Δωστου οσο χρονο χρειάζεται... Νιωθει λιγο φοβισμένο τωρα, φαντασου νιωθει σαν ενα πρωτακι την πρώτη μερα στο σχολείο... Ειναι ενα σοκ. Αλλα να εισαι σιγουρος πως θα το ξεπεράσει συντομα και θα γινετε δυο πολύ καλα φιλαράκια! Φροντισε το σωστά, εχε του καθαρο το σπιτι του, να του παρέχεις ποικιλία υγιεινων τροφών, να ασχολεισαι δημιουργικά όσο χρόνο μπορεις, φτιαξτου παιχνιδάκια και ολα θα πανε καλά! Και μην ξεχνας να μελετας το φορουμ για να βρεις σημαντικες πληροφορίες για το φιλαρακι σου!
 
Nα σου ζησει το νέο σου φιλαράκι! Ειναι πολύ φυσιολογική αντιδραση του, χρειάζεται χρόνο να ξεπεράσει το στρες της μεταφοράς και να προσαρμοστει στο νέο του περιβάλλον. Δωστου οσο χρονο χρειάζεται... Νιωθει λιγο φοβισμένο τωρα, φαντασου νιωθει σαν ενα πρωτακι την πρώτη μερα στο σχολείο...ειναι ενα σοκ. Αλλα να εισαι σιγουρος πως θα το ξεπεράσει συντομα και θα γινετε δυο πολύ καλα φιλαράκια! Φροντισε το σωστά, εχε του καθαρο το σπιτι του, να του παρέχεις ποικιλία υγιεινων τροφών, να ασχολεισαι δημιουργικά όσο χρόνο μπορεις, φτιαξτου παιχνιδάκια και ολα θα πανε καλά! Και μην ξεχνας να μελετας το φορουμ για να βρεις σημαντικες πληροφορίες για το φιλαρακι σου!


Πολύ καλό αυτό με το σχολείο!
Κι εγώ χθες το πήρα το κοκατιλάκι μου! Δεν έφαγε καθόλου!
Σήμερα όμως έκατσα και του μιλούσα για αρκετή ώρα και όταν απομακρύνθηκα φώναξε!
Μίλα του με ήρεμη φωνή και κάνε υπομονηηη!
 
Back
Top