Γενικά Μόλις παρέλαβα το νέο μου καναρίνι μου έφυγε

Andreascreta

PB New Member
Πόλη
Πειραιάς
Σήμερα είμαι στις μαύρες μου!
Περίμενα ένα θυληκό καναρίνι που είχα παραγγείλει εδώ και ενάμιση μήνα.
Πριν 3 μέρες λοιπόν το παρέλαβα.
Και το πρωί που φρόντιζα για την τροφή τους δυστυχώς έγινε καπνός!
Ε Φ Υ Γ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε!

😡λυπαμαι πολυ φιλε μου τουλαχιστον να σταθη τυχερο αφησε το κλουβι του ανοικτο με ενα κλαρακι στην ακρη ισως να ξαναγυρισει στο λεω αυτο γιατι εγω εχω πιαση ετσι ενα καναρινακι που επισκευτικε το μπαλκονι μου καλη τυχη!

😡λυπαμαι πολυ φιλε μου τουλαχιστον να σταθη τυχερο αφησε το κλουβι του ανοικτο με ενα κλαρακι στην ακρη ισως να ξαναγυρισει στο λεω αυτο γιατι εγω εχω πιαση ετσι ενα καναρινακι που επισκευτικε το μπαλκονι μου καλη τυχη!
Και εγώ αυτό θα σου έλεγα. Αυτή η μέθοδος έχει πολλές φορές αποτέλεσμα, ειδικά σε πουλιά που τα έχει κανείς καιρό αλλά και πάλι δεν χάνεις και τίποτα.

Τι να κάνουμε όμως, όπως λέει και ο Στέφανος συμβαίνουν αυτά.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας!
Νά στε καλά και να μη μας ξανασυμβεί!
Ξέρετε μήπως να μου πείτε που θα μπορέσω να βρω καλό θυληκό ( όχι σκούρο χρώμα);

Ανδρέα, λυπάμαι πολύ για το ατυχές συμβάν. Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτο που θα σου πώ, αλλά είναι κάτι που εχει συμβεί σε αρκετούς από εμάς.

Το συνηθέστερο λάθος είναι οτι ξεχνάμε ανοιχτό το πορτάκι την ώρα που αλλάζουμε φαγητό ή καθαρ'ιζουμε τα πουλάκια μας σε ανοιχτό χώρο, νομίζοντας οτι τα πουλάκια δεν θα αδράξουν την ευκαιρία να ξεφύγουν.

Προσωπικά είχα πριν χρόνια την ίδια ατυχία, αλλά μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερή γιατι ο μικρός μου φιλαράκος προσγειώθηκε σε ενα χωράφι με σπαρτά! 🙂 Απο την μιά ηταν δύσκολο να τον εντοπίσω, αλλά απο την άλλη δεν κατάφερε να απογειωθει ξανά μέσα απο τα σπαρτά και έτσι τον έπιασα. Εννοείτε πως το πάθημα μου έγινε μάθημα και έκτοτε όλες οι εργασίες καθαριότητας- υγειινής γίνονται μεσα σε κλειστό χώρο.

Και είς αλλα με υγεία!

Οταν μου ειχαν φερει δωρο το πουλακι μου, μετα απο λιγο καιρο εφυγα για διακοπες, αφηνοντας υπευθυνη τη μαμα μου για να το φροντιζει. Οταν γυρισα το βρηκα αγριεμενο και λιγο διαφορετικο, λιγο ξεπουπουλιασμενο. Δεν εδωσα και πολλη σημασια, το φροντισα και το εξημερωσα απο την αρχη.

Και 7 χρονια μετα η μαμα μου, μου σκαει το μυστικο: τοτε που ειχα φυγει για διακοπες το εχασε και για να μη φρικαρω μου αγορασε αλλο ιδιο, χωρις να μου πει τιποτα!😱
Δεν ηξερα αν επρεπε να κλαιω η να γελαω!😕
Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι τωρα δεν τον αλλαζω με τιποτα, οποιος και αν ειναι!

Θα σου πω κι εγω με τη σειρα μου οτι λυπαμαι ☹
Και αν σε παρηγορει λιγο αυτο, Πριν 5 χρονια μου εφυγε μια καναρα, αφου ειχε κανει το πρωτο αυγο!

Απ' ότι ακούω σε όλους σχεδόν κάποιο παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί!
Νά είστε καλά όλοι και σας ευχαριστώ!

Back