Γενικά ΝΤΡΟΠΗ πώληση αηδονιών στο Facebook

Μαλιστα! Και special. Αηδονι που τα ακουσματα τα εχει παρει απο τη φυση. Λες και ηταν δυνατον να τα εχει παρει τα ακουσματα απο τα μπουζουκια. Απλα εξοργιστικό για την απύθμενη βλακεια ορισμενων.
 
Δε θέλω να δω το βιντεάκι, δυστυχώς ξέρω για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Είχα διαβάσει κάποτε αυτό το απόσπασμα και αυτό είναι κάθε φορά που μου έρχεται στο νου όταν βλέπω παρόμοιες ειδήσεις και θλίβομαι αφάνταστα και κλονίζεται για άλλη μια φορά η πίστη μου στην ανθρωπιά μας.
Το μοιράζομαι μαζί σας.

«Η αληθινή καλοσύνη του ανθρώπου δεν μπορεί να φανερωθεί με απόλυτη καθαρότητα και απόλυτη ελευθερία παρα μόνο απέναντι σε αυτούς που δεν εκφράζουν καμία δύναμη. Η πραγματική ηθική δοκιμασία της ανθρωπότητας (η πιο ριζική, που είναι τοποθετημένη τόσο βαθιά ώστε να ξεφεύγει απ' το βλέμμα μας), είναι οι σχέσεις με αυτούς που είναι στο έλεος μας: τα ζώα. Κι εδώ είναι που τοποθετείται η μεγαλύτερη αποτυχία του ανθρώπου, μια καταστροφή βασική από την οποία απορρέουν όλες οι υπόλοιπες.»
 
Γενικά όταν σε διαφημίσεις βλέπω το επίθετο "special" δεν τσιμπάω ποτέ.. Είναι παρωχημένο, ατελές, γενικό και ανόητο όπως και αυτοί που το χρησιμοποιούν σαν ένα.. Δελεαστικό μαρκετίστικο τρυκ.

Όταν κάποιος το χρησιμοποιεί για να πουλήσει αιχμαλωτισμένα πουλιά είναι "κατά λάθος άνθρωπος".. Μια γονιδιακή ανωμαλία που αντί να γεννηθεί αμοιβάδα, που ήταν και ο αρχικός προορισμός του, . Έγινε άνθρωπος.. Αλλά με το μυαλό μιας αμοιβάδας..
 
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο (το χει μπορουμε σε αυτη την περιπτωση να το γραψουμε και με χοι, αν και συμπαθω τα γουρουνακια) αυτος που πουλαει αηδονi special 50euros που εχει ακουσματα απο την φυση, η αυτος που ρωταει πως θα το παραλαβει! Καλα ρε στοκε, για να εισαι σε αυτο το γκρουπ , σημαινει οτι εισαι καρδερινάς βρηκε κανεις καρδερινα που να λεει ακουσματα της φυσης στα 50 ευρω, εδω αγοραζουμε με κλειστα ματια καρδερινα εκτροφης ζευγαρι 150 δηλαδη 75 each και δεν ξερεις αν τραγουδανε. Και αυτο πιστευει οτι θα παρει αηδονι στο κλουβι special και 50 ευρω. Ζητω το poer of love...
 
δλδ πρασγατικα! Πως πετας ανυμπορα μωρακια στο καδο σκυλάκια, γατακια κτλ! Με τη ψυχη! Πως μπορουν και βαζουν φολες, κρεμανε κτλ!
Άστα να πανε.. Θυμάμαι τότε που είχα βρει κάτι νεογέννητα γατάκια σε μια σακούλα στον κάδο όταν ήμουν γύρω στα 12-13 χρόνων οπότε τα πήρα τους φτιάξαμε σπιτάκι και τα τάιζα γάλα με σύριγγα. Το ένα δε τα κατάφερε το άλλο μεγάλωσε και μετά από ένα χρόνο η κατάληξη του ήταν να το πατήσει μια ηλίθια που έτρεχε με το τζιπ μέσα στα στενά της γειτονιάς. Τα γατάκια τα είχα στον αυλή αλλά έβγαιναν και στον δρόμο και άνετα θα μπορούσε αυτή να χτυπήσει και ένα παιδάκι γιατί όλοι έξω ειμασταν και παίζαμε
 
Αν και offtopic , και αν θελουν οι admins και mods ας το αφαιρεσουν, αλλα ΝΤΡΟΠΗ. View attachment 62347View attachment 62348
Τάσο, μην ανησυχείς. Θα τους "μαζέψουν" κάποια στιγμή και αυτούς, όπως μάζεψε και η εφορία κάποιους, που ενώ δήλωναν πενιχρά εισοδήματα, ανέβαζαν στο fb φωτογραφίες από τις διακοπές τους σε πολυτελή και πανάκριβα θέρετρα.
 
Δυστυχως ετσι ειναι κυριοι... Ο συγκεκριμενος εκ Λαρισης ορμομενος ειναι γνωστος τρομπας του διαδικτυου που πουλαει θρασυτατα οτι πεταει... Και ισχυριζεται οτι ειναι και εκτροφης. Ειναι σε ολες τις σελιδες του fb και διαλαλει με φωτο την αισχρη πραματια του
 
Το χειροτερο ειναι οτι σ αυτες τις ομαδες που πουλανε πουλια κ ειμαι κ σε μια, βλεπω κάποιους να πουλανε αγρια πουλια και φυσικα οι υπολοιποι τους αποδέχονται κ συμμετεχουν στο έγκλημα! Αν πεταχτείς κ πεις κατι σε τρωνε ολοι μετα! Θεωρειται κατι φυσιολογικο δηλαδη!
 
Πραγματικά είναι άνανδρο και όλοι αυτοί που ονομάζονται ζωοφιλοι ενώ στην ουσία είναι τρόπος για να εξοικονομούν χρήματα δεν έχουν καταλάβει ότι η γη που ζούμε δεν μας ανήκει και ότι θα έρθει η στιγμή που θα μας εκδικηθεί αδυσώπητα. 👎
 
Το χειροτερο ειναι οτι σ αυτες τις ομαδες που πουλανε πουλια κ ειμαι κ σε μια, βλεπω κάποιους να πουλανε αγρια πουλια και φυσικα οι υπολοιποι τους αποδέχονται κ συμμετεχουν στο έγκλημα! Αν πεταχτείς κ πεις κατι σε τρωνε ολοι μετα! Θεωρειται κατι φυσιολογικο δηλαδη!
Σε τέτοιου είδους ελληνικές ομάδες δε ειμαι μέλος, είμαι όμως σε πολλές τουρκικές. Είναι όλοι κάθετα αρνητικοί (φανερά τουλάχιστον). Κάποια στιγμή κάποιος ζήτησε βοήθεια για την καρδερίνα του και όταν κάποιος άλλος του πρότεινε σαν καλύτερη λύση να απευθυνθεί στον εκτροφέα ο πρώτος είπε ότι επρόκειτο για πιασμένο πουλάκι που όμως του το έκαναν δώρο και έτσι τελικά το κράτησε (αλλά δεν ήταν ο ίδιος ο εγκληματίας, δεν αιχμαλώτισε δλδ ο ίδιος ένα ελεύθερο πλάσμα). Μου έκανε τρομερή εντύπωση η απάντηση του δεύτερου "όπως όταν παίρνεις κλοπιμαία θεωρείσαι κλεπταποδοχος, έτσι και όταν δέχεσαι ένα αιχμαλωτισμενο πουλάκι είσαι εξίσου υπεύθυνος για τη δολοφονία του".

Απορώ με το θράσος ορισμενων, όπως ο εν λόγω τύπος, που δεν διστάζουν να βγάζουν τα εγκλήματα τους στη φόρα. Γιατί περί εγκλήματος πρόκειται. Τώρα εάν στη συνείδηση κάποιων δεν θεωρείται και κάτι τόσο σοβαρό επειδή πρόκειται για ζώα, τότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας με αμφίβολα μάλιστα αποτελέσματα.
 
Οι τελευταίες εξελίξεις του θέματος αφορούν την παρέμβαση εισαγγελέα και την απαγγελία κατηγοριών σε τέσσερα άτομα. Οι κατηγορίες αφορούν σε λαθρεμπορία και παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος και την παράνομη αιχμαλωσία και εμπορία πτηνών.

Περισσότερα στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
 
Ευχαριστο αυτο, αλλα με εναν καλο δικηγόρο ισως τα παρουσιασουν εκτροφης η δεν ξερω εγω τι αλλο κ την βγαλουν καθαρη! Το σιγουρο οτι θα μπουν σε ταλαιπωρια κ εξοδα!
 
Back
Top