Αναπαραγωγή Νέα γέννα

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σας στην πρώτη γέννα της η κανάρα μου έκανε 5 αυγά και βγήκαν 4 μικρά, τα 3 μου πέθαναν τις πρώτες μέρες διότι δεν τα τάιζε το τέταρτο το τάιζα εγώ και έγινε 15 ημερών λόγο δουλειάς το τάιζα 2-3 φορές με αποτέλεσμα κι αυτό να πεθάνει. Μετά από 2 μέρες η κανάρα μου γέννησε ένα αυγό στην ίδια φωλιά και εχθές το τέταρτο και μάλλον τελευταίο θέλω τις συμβουλές σας για να μην πάθω τα ίδια ευχαριστώ πολύ.

Να βγάλεις τον αρσενικό απο το κλουβί. Άστην μόνη της να κλωσσήσει τα αυγά. Πολλές φορές οι κανάρες γίνονται υπερπροστατευτικές και δεν σηκωνοντε απο την φωλια για να ταΐσουν τα μικρα..Φοβούνται ακόμα και το ταίρι τους. Κάνε μια δοκιμή.
Επίσης αν η κανάρα ήταν πρωτάρα δεν ήξερε πως να συμπεριφερθεί. Τώρα ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα.

φίλε Γιώργο να βγάλω τώρα τον αρσενικό που κλωσαει η θηλυκιά ή όταν βγουν τα μικρά και για το υπερπροστατευτική που λες έτσι πρέπει να είναι γιατί όταν βγει για να φάει και πάει ο αρσενικός στη φωλιά τον διώχνει το ίδιο γινόταν και στην πρώτη γέννα

α, οποτε δεν εχουν βγει ακομα τα μικρα.
αν δεις οτι τα ταϊζει κανονικα και τα περιποιειται δεν ειναι αναγκη να κανεις εσυ κατι...

File Leonida
Aftou pou sou simebi ine kati pou ine arketa gnosto stous ektrofis kanarinion.
I apopsi mou ine AN paratirises oti i thilikia den taize ta mikra tis mpori na to kanis esi stis prote 3-4 meres tis zois tous mexri afta na paroun tin aparetiti dinami ke na arxizoun na zitoun trofi ke na parakinoun tin mana tous na ta taisi

Λεωνίδα να βγάλεις τον αρσενικό τώρα που είναι αρχή. Θα περιμένεις να βγούν τα μικρα και αν δεν ταΐζει η κανάρα τότε μπορείς να βοηθήσεις εσύ.όπως ακριβός έγραψε ο φίλος gozi.

Back