Νέα κλούβα από πλεξιγκλας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kbibikos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kbibikos

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2008
Μηνύματα
127
Πόλη
Αιγάλεω
Μετά από το περιστατικό που είχα με επίθεση από κάποιο πουλί και την απώλεια ενός καρδερινοκάναρου και ενός καναρινιού, έφτιαξα μία κλούβα από πλεξιγκλας με αρκετές βελτιώσεις από την πρώτη γιατί στην πορεία διαπίστωσα κάποια πράγματα τα οποία την έκαναν όχι και τόσο λειτουργική, με πρόσοψη από πλέξιγκλας που να μπορεί να προστατέψει τα πουλιά μου όταν δεν είμαι στο σπίτι από τις επιθέσεις κάποιον άγριων πτηνών. Το κάλυμα που φαίνεται στις φωτό αφαιρείται πολύ εύκολα όπως και όλα τα συρτάρια και οι πάτοι των ορόφων. Αυτό το έκανα γιατί υπήρχε πρόβλημα στην καθαριότητα με την προηγούμενη κλούβα. Το προστατευτικό κάλυμα είναι για τον χειμώνα που οι τέντες στο μπαλκόνι είναι περισσότερο ανεβασμένες από το καλοκαίρι και τα πουλιά έχουν λιγότερη προστασία από τυχόν επιθέσεις. Με την κατασκευή αυτή τους προσφέρω και προστασία από τον άνεμο και την παγωνιά του χειμώνα. Οταν είναι τοποθετημένη η κλούβα αερίζεται από πάνω που υπάρχει κενό 2cm και από κάτω 5cm.
 

Συνημμένα

  • DSC00308.webp
    DSC00308.webp
    22,7 KB · Προβολές: 889
  • DSC00309.webp
    DSC00309.webp
    23,9 KB · Προβολές: 790
  • DSC00324.webp
    DSC00324.webp
    28,4 KB · Προβολές: 844
  • DSC00329.webp
    DSC00329.webp
    21,9 KB · Προβολές: 724
περισσότερες φωτογραφίες

περισσότερες φωτό.
 

Συνημμένα

  • DSC00316.webp
    DSC00316.webp
    21,8 KB · Προβολές: 541
  • DSC00321.webp
    DSC00321.webp
    18,1 KB · Προβολές: 557
  • DSC00327.webp
    DSC00327.webp
    32,2 KB · Προβολές: 500
  • οι μικροί βοηθοί.webp
    οι μικροί βοηθοί.webp
    32,3 KB · Προβολές: 601
κωστα πολυ καλο πιανουν τα χερια σου και παλι μπραβο...
ΑΑ και καλη χρονια
 
Φίλε Κώστα είσαι απίστευτος, βελτιώνεις τις άψογες κατασκευές σου, εύγε! Αυτό μου μοιάζει σαν επαναπροσδιορισμός της έννοιας του άψογου.🙄
 
ενα μπραβο για την πανεμορφη κατασκευη σου και ενα τεραστιο μπραβο για την γρηγορη αντιδραση σου στο νεο κινδυνο που με οδυνηρο τροπο δυστυχως συνειδητοποιησες οτι υπαρχει για τα πουλακια μας!
 
Συγχαρητήρια, πάρα πολύ ωραία κατασκευή (τα συρτάρια ειδικά)! Θα ήθελα όμως να με διαφωτίσεις για το πώς κολλάει το πλεξιγκλάς…
 
Υπάρχει ειδικη κολλα που το κολλαει. Αλλα θελει μεγαλη προσοχη. Δεν συγχωρηται κανενα λαθος κατα τη διαρκεια της κατασκευης του. Ειναι δυσκολο υλικο.
 
δημητρη καλημερα. ασχολουμαι με πλεξιγκλας. ειναι η δουλεια μου αυτη. αμα θελεις περισσοτερες πληροφ. στειλε μου ΠΜ.
 
κωστα χρονια πολλα! σκεφτομαι να κανω ατομικα κλουβακια εκπαιδευσης με σκελετο λεπτο αλουμινιο που εχω σε σχημα γιωτα αλλα με το μπαστουνακι σε ορθη γωνια. Πιστευω να καταλαβες 🙂 . Το πλεξικλας να περναει συρταρωτα 😉. Καποτε για δουλεια του σχολειου (ειμαι καθηγητης ηλεκτρονικων σε τεχνικο) ειχα ψωνισει απο αθηνάς προς κλαυθμωνος σε κατι στενα που εχουνε αλλα ηταν ακριβο υλικο. Γιαυτο ρωταω. Απο την αλλη ειναι κυριλε υλικο.
 
καλησπέρα και καλη Σαρακοστη. Εργαζομαι σε εταιρεια που εμπορευεται Πλεξιγκλας.
 
Καλη Σαρακοστη και σε σενα.

Κατασκευαζει και ο αντρας μου ενα ξυλινο κλουβι για ενα καναρινι που εχουμε και τωρα σκεφτομαστε την κατασκευη του πατου. Μια καλη ιδεα μας φανηκε το πλεξιγκλας.
Αν δωσουμε στην εταιρεια αυτη ενα κατασκευαστικο σχεδιο θα μπορεσει να μας το κατασκευασει; Σε τι χρωματα μπορουμε να βρουμε πλεξιγκλας;
Τι κοστος εχει περιπου;

Σε ευχαριστω πολυ

Μαρια
 
Κωστα καλη η δουλεια σου που σιγουρα εξασφαλισει προστασια απο τις επιθεσεις και απο το χειμωνα, αλλα απο τον καυσωνα;/?
 
Καλησπέρα Φίλε μου,
Το πρόβλημά μου δεν είναι το καλοκαίρι γιατί 'εχω κατεβασμένες τις τέντες και προστατεύονται αρκετά καλά. Το πρόβλημα είναι το χειμώνα που ειναι ανεβασμένες. Ετσι το χειμώνα προστατεύονται και από επιθέσεις και από το κρύο.
 
ok οπως φαινεται ολα τα προβλεψιμα προβληματα ειναι λυμενα καλη διαμονη ευχομαι για τα πουλακια σου,...
 
Back
Top