Φροντίδα Νέα ταΐστρα economy στα καναρίνια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης theodr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

theodr

PB Member
Εγγραφή
11 Ιουλ 2014
Μηνύματα
1.100
Πόλη
Πάτρα
Πως σας φαίνεται η νέα μας ταΐστρα; Θέλουμε να αντικαταστήσουμε τις παλιές ανοιχτού τύπου για να διατηρούμε το φαγητό καθαρό. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι γεμίζει εξωτερικά και δεν χρειάζεται να ανοίξεις την κλούβα.

Αν κάποιος φίλος την έχει δοκιμάσει περιμένω τα σχόλια του.

taistra_kanarinia.webp
 
Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά μπορούν να φάνε μόνο ένα ένα. Αν είναι για κλούβα με πολλά πουλιά θα γίνει μάχη. Ή κάνω λάθος;
 
Είναι ΑΤΟΜΙΚΗ ταίστρα και δοκιμασμένη εδώ και πολλά χρόνια. Λειτουργικά ΑΡΙΣΤΗ.
 
Την πήρα στην Πάτρα απέναντι από το Α΄ Νεκροταφείο, νομίζω 5,00€
 
Κώστα επειδή το έχω σκεφτεί να την αγοράσω,το ένα πουλάκι που έχω βγάζει συνέχεια την τροφή στην ράχη της ταίστρας με αποτέλεσμα να πετάω αρκετή ενω είναι απείραχτη,το άλλο αφήνει όλα μα όλα τα τσόφλια μέσα στη ταίστρα. Το πρώτο είναι καρδερινοκάναρο το άλλο καναρίνι. Πιστεύεις θα βοήθήσει να μην πετάω καθαρή τροφή ή να ξεφυσάω μανιασμένος τα τσόφλια;
 
Πιστεύεις θα βοήθήσει να μην πετάω καθαρή τροφή ή να ξεφυσάω μανιασμένος τα τσόφλια;

Όχι απλά θα βοηθήσει... Θα έχεις πάντα καθαρό φαγητό στα πουλιά και θα τρώνε όλους τους σπόρους. Δοκίμασε την και δεν θα βάλεις ποτέ ξανά τις παλιές.
 
Αν θέλετε σημειώστε μια συμβουλή. Διατηρείτε την στάθμη στα 3/4 (όχι γεμάτο,όχι λιγότερο). Κάθε 4-5 μέρες αφαιρέστε την, φυσήξτε κάποια επιφανειακά τσόφλια ώστε να καθαρίσουν οι εξωτερικές πτηχές και η βάση και κρατόντας σφικτά με το ένα δάκτυλο το καπάκι, ανακινείστε το περιεχόμενο για μερικά δευτερόλεπτα. Δημιουργείται ένα ανακάτεμα του μείγματος που εκλαμβάνεται απο τα πουλιά σαν μια νέα φρέσκια παροχή και ανανεώνεται η ισορροπία της αναλογίας σπόρων στο σημείο διατροφής.
 
Back
Top