Γενικά "Νέες" αφίξεις μαλινουά

dimitrisnew

PB New Member
Εγγραφή
26 Μαϊ 2020
Μηνύματα
44
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Εδώ και 3 μήνες έχω 2 αρσενικά μαλινουά και προσπαθώ να ενημερώνομαι απο εδώ για να τους προσφέρω όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες γίνεται.

Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!
 

Συνημμένα

  • pic 1.webp
    pic 1.webp
    34,6 KB · Προβολές: 55
  • pic 2.webp
    pic 2.webp
    64,5 KB · Προβολές: 55
  • pic 3.webp
    pic 3.webp
    35,9 KB · Προβολές: 56
καλύτερες συνθήκες γίνεται.
Kαλησπέρα και καλή χρονιά! Δεν έχω λόγια. Οι συνθήκες φαίνονται ά ψ ο γ ε ς! Τι όμορφο κάλυμμα είναι αυτό για να μην πέφτουν σπόρια κάτω. Φανταστικό. Μπράβο σου @dimitrisnew!

υ.γ. Θα ήθελα πολύ να δω ολόκληρη την κατασκευή σου με περισσότερες λεπτομέρειες. Ειλικρινά άψογη δουλειά! Ξέχασα να σου πω να σου ζήσουν τα καναρίνια σου. Είναι σίγουρα τυχερά που σε έχουν ιδιοκτήτη.
 
Πολύ όμορφα πουλάκια Δημήτρη, να τα χαίρεσαι.

Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!
Είναι δύσκολο να καλυφθεί έτσι γενικά το θέμα. Είναι προτιμότερο να κάνεις ένα νέο thread για κάθε μία από τις απορίες - ερωτήσεις σου και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Θα ήθελα πολύ να δω ολόκληρη την κατασκευή σου με περισσότερες λεπτομέρειες. Ειλικρινά άψογη δουλειά!
Σε αυτό για παράδειγμα και επειδή θα ήθελα και εγώ να δω μια παρουσίαση, θα ήταν προτιμότερο να την κάνεις εδώ https://community.petbirds.gr/forums/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD.21/
 
@Stfns Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι πως το κάλυμμα για τα σπόρια το πήρα από μέλος του pet birds. Αρχικά δοκίμασα ένα μου έκανε και πήρα 3 γιατί ίσως πάρω και άλλο πουλάκι. Σε γενικές γραμμές κρατάνε ένα ποσοστό από τα τσοφλια-σπορους όχι όμως όλα. Σίγουρα πάντως μειώνουν τα τσόφλια που σκορπίζονται στο μπαλκόνι!
[automerge]1610728041[/automerge]
@Stavros ευχαριστώ και εσένα!

Για την ώρα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι πως ψάχνοντας εδώ στο forum υπάρχει αρκετό υλικό για να ξεκινήσει κανείς ,το μόνο σίγουρο είναι πως λόγο απειρίας όλο και κάτι θα προκύψει οπότε θα ανοίξω ανάλογο thread.

Τώρα όσον αφορά την κατασκευή , επειδή δεν πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια μου προσπάθησα να φτιάξω κάτι εύκολο και παράλληλα ασφαλές και λειτουργικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φτιάξω μια παρουσίαση στον ανάλογο φάκελο του forum
 
Back
Top