Νέες κλούβες πτήσης - Ιδέες.

Πόλη
Κιάτο
Όνομα
Γιώργος
Κωδ.
ΚΛΕΟΠΑΣ EOO-O 1
Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι off topic άνοιξα αυτό το νέο θέμα.
Λοιπόν.
Όσον αφορά τις νέες κλούβες είμαι στο στάδιο του σχεδιασμού και της μελέτης γιατί τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσω είναι πολλά.
Βάρος κατασκευής, όγκος - διαστάσεις, ευκολία μετατροπής σε μικρότερες κλούβες - ζευγαρώστρες, από τί υλικό, κλπ.
Επίσης επειδή το εκτροφείο μου είναι σε χώρο του γραφείου μου, πρέπει να κάνω πρώτα - πρώτα, τον ολοκληρωτικό διαχωρισμό του από τον υπόλοιπο χώρο - αυτό επείγει - καθώς είμαι στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν πρέπει να ενοχλώ τα πουλιά, ιδιαίτερα με το θέμα του φωτισμού. Γι αυτό έχω παραγγείλει δοκάρια και ψιλά φύλλα μελαμίνης 0,8 mm και μόνωση για να το κλείσω σαν ένα ξεχωριστό δωμάτιο, το αργότερο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

σε όλες τις πλευρές της, και ενδιάμεσα και στο μήκος, και στο ύψος, όπου θα μπορώ να βάζω είτε πλέγμα είτε αντίστοιχων διαστάσεων κομμάτια μελαμίνης, μειώνοντας ή αποκόπτοντας κάποια μέρη. (Ο λόγος που με οδηγεί σε αυτή την απόφαση είναι ο σωστός απογαλακτισμός των νεοσσών. Όλοι δεν γεννιούνται την ίδια χρονική στιγμή, έτσι).
Τώρα για το κοκορέτσι δεν γνωρίζω γιατί δεν υπάρχει ψησταριά κατάλληλη.
Το μαγαζί της γυναίκας μου είναι ταβέρνα.
Κανένα παϊδάκι όμως, κι αυτό κατ' εξαίρεση, μπορεί να πέσει στην σχάρα!
Και βέβαια με ότι ποτό επιθυμείτε.
Θα σας ενημερώσω εντός των επόμενων 1-2 εβδομάδων.

Εσείς εξακολουθείτε να γράφετε αλλού, εγώ θα σας απαντάω από εδώ.
Γιάννη, Μάκη, Λευτέρη και όσοι άλλοι, τι πιστεύετε...ότι είμαι κανένας φωστήρας γνώσεων;
Απλά το παιδεύω πάρα πολύ γιατί όπως έλεγε και ο Ντε Νίρο σε μιά ταινία, αυτή με τη ληστεία στην τράπεζα και το χαμό με τους πυροβολισμούς στο δρόμο, πρέπει να είναι έτοιμη, (στην περίπτωσή μου η κλούβα), για να "φύγει" σε 1 λεπτό!
Την θέλω εύκολη στη συναρμολόγηση και ακόμα πιό εύκολη στην αποσυναρμολόγηση.
to be continued...

Γιώργο αναμένουμε τη συνέχεια. Αν υπάρξουν και κάποιες φωτογραφίες θα βοηθήσουν πολύ τη φαντασία μας.

γιωργο αν θες ιδεα δες τις δικες μου ζευγαρωστρες κλουβες πτησης και αν σου κανουν εδω ειμαι για βοηθεις φιλε

Ευχαριστώ πολύ,
Έχω όμως κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό μου από την δική σου κατασκευή.
Κάτι σαν το κουτί του ταχυδακτυλουργού που βάζει, βγάζει κομμάτια και εξαφανίζει την κοπέλα, ένα πράγμα!
Και πάλι ευχαριστώ, και δεν είσαι στην απ'έξω ο. Κ.;
Σταύρο θα προσπαθήσω να κάνω, όταν ξεκινήσω, άλλη μία παρουσίαση σαν την πρώτη.
Φιλικά,

Back