Νέος Σύλλογος Πτηνών στο Άργος (ΠΕΣΥΠ)

thanmar78

PB Member
Εγγραφή
9 Οκτ 2007
Μηνύματα
240
Πόλη
Ρούτσι
Δημιουργήθηκε από απλούς λάτρεις των πουλιών ο πρώτος σύλλογος πτηνών στην Πελοπόννησο και από τις 6/4/2011 είναι και επίσημα αναγνωρισμένος με απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου.

Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ. ΣΥ. Π.) με σκοπό όχι μόνο την εκτροφή των γνωστών κατοικίδιων πτηνών στα κλουβιά αλλά και την προστασία των ελεύθερων πτηνών που βρίσκονται γύρω μας και απειλούνται κυρίως από την ανθρώπινη παρουσία και παρέμβαση ή καταστροφή του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και την παράνομη θήρευση και αιχμαλωσία τους.

Με γνώμονα τα παραπάνω, καλούμε όλους τους φίλους των πτηνών (εκτροφείς, χομπίστες, απλούς φίλους των πτηνών) να γραφτούν στον σύλλογο μας ώστε να πάψει να είναι σύλλογος μας και να γίνει σύλλογος όλων των φίλων των πτηνών και μαζί να μοιραστούμε γνώσεις, ιδέες, δράσεις ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τους σκοπούς του συλλόγου.

Ο Σύλλογος έχει έδρα του το Άργος και αυτή τη στιγμή αποτελείτε από 30 μέλη. Άμεσος σκοπός του είναι η διοργάνωση σεμιναρίων ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών σε θέματα διατήρησης-αναπαραγωγής-εκτροφής των κατοικίδιων πτηνών καθώς και για περιβαλλοντικά θέματα (ήδη μετά την αναγνώριση έχει γίνει το πρώτο σεμινάριο και στις 8/5/2011 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο).

Μεσοπρόθεσμος σκοπός του Συλλόγου είναι η διοργάνωση μιας έκθεσης ώστε το ευρύτερο κοινό να γνωρίσει τα πτηνά που εκτρέφονται από τα μέλη μας και να μάθει περισσότερα για την ορνιθοκουλτούρα στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Το μόνο που ζητάμε είναι αγάπη για τα πουλιά είτε βρίσκονται στο κλουβί είτε βρίσκονται στη φύση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6972227886 ή στο e-mail thanmar78 [at] tellas [.] gr
 
Καλησπέρα σας λέγομαι Βασίλης και είμαι από Άργος,
φέτος ασχολήθηκα με καναρινάκια και θέλω το χόμπι αυτό να το συνεχίσω τον σεπτέβρ που θα επιστρέψω ελλάδα διότι βρίσκομαι για σπουδές έχω μιλήσει με τον κύριο Δημήτρη (που έχει μεγάλο μαγαζί με χρώματα, είδη κήπου στον περιφεριακό για Κίο) δεν θέλω να αναφέρω το επωνυμό του (διότι μπορεί να μην θέλει) Γεωργικά Εργαλεία & Μηχανήματα 1ο χλμ Άργους - Νέας Κίου,
θα ήθελα να ασχοληθώ με ράτσες κυρίως τιμπράντος
πρέπει να γραφτώ πρώτα στον σύλογγο;
κάντε και μια σελίδα στο facebook
και ένα skype
eyxaristo
vasilis
 
Back
Top