Γενικά Νέο μέλος του Σ.Φ.Ω.Π. από σήμερα, σας ευχαριστώ όλους

Dimitris.P

PB Member
Εγγραφή
28 Ιουλ 2015
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Πειραιάς
καλησπέρα σε όλη την παρέα!
από τον τίτλο του θέματος και μόνο.. Αποκαλύπτονται όλα! Πλέον, εδώ και μία ώρα περίπου ανήκω και γω στην ομάδα μελών του Σ.Φ.Ω. Π (Σύλλογος Φίλων Ωδικών Πτηνών).
Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην μοιραστώ την χαρά μου αυτή με σας, μιας και μέσα από αυτό το φόρουμ, από αυτήν την παρέα, από τις απόψεις - γνώμες - συμβουλές του καθενός σας,. Έμαθα, διόρθωσα λάθη, διέγραψα λανθασμένες προσωπικές απόψεις
& τοποθετήσεις, διάβασα πολύ, δούλεψα περισσότερο!

το ευχαριστώ, σαν βγει από χείλη ξερά.. Μπορεί και να μη σημαίνει τίποτε, σαν βγει όμως από την καρδιά..όταν το ακούς αγαλιάζεις και ξέρεις όντως πως ο άλλος στο λέει και το πιστεύει!
γι αυτό λοιπόν.. σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου!

και επιτρέψτε μου να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ (το δικαιούνται και με το παραπάνω) στον
κο Μισαλούρη, στην Αλίκη(alicedros), στην Μιράντα(Myra), στον Νίκο(Paianas)και στον Θοδωρή(theodr) γιατί από τα πρώτα μου βήματα στην εκτροφή καναρινιών, μέσα από αυτή την παρέα και με πολύ στοχευμένες παρατηρήσεις, μου τόνισαν με ακρίβεια τα λάθη μου.. Και δεν μου χάιδεψαν ποτέ τ'αυτιά!


σας ευχαριστώ όλους μα όλους & είμαι πολύ περήφανος για όλα τα μέλη της παρέας μας!
 
Συγχαρητήρια φίλε μου! Η εξέλιξη σου είναι ραγδαία και με σωστά βήματα! Χαίρομαι πολύ για σένα! :D
 
Συγχαρητηρια! Εισαι και επισημος πια!
Καλες αναπαραγωγες και υγιη πουλια παντα ευχομαι!
καλή σου μέρα,Μιράντα! σε ευχαριστώ πολύ τόσο για τα καλά σου λόγια όσο και για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές, καθόλη την πορεία μου στο φόρουμ! Διόρθωσα πολλά. Έμαθα πολύ περισσότερα απ'ότι πίστευα!
και ναι.. Αξίζει και αξίζει πολλά αυτή η παρέα! Έχει ένα πολύ καλό και δυνατό ''υλικό'' !

Συγχαρητήρια φίλε μου! Η εξέλιξη σου είναι ραγδαία και με σωστά βήματα! Χαίρομαι πολύ για σένα! :D
Αλίκη μου(ή να πω καλύτερα συμπεθέρα)..σε ευχαριστώ για όλα, από την πρώτη μου μέρα μέχρι σήμερα! Και το ξέρεις πολύ καλά πως το εννοώ! Εσύ τουλάχιστον με ξέρεις καλά, δεν κάνω ποτέ διακρίσεις και αν ανέφερα κάποια ονόματα στην αρχή του θέματος, είναι γιατί αυτοί οι 5 φίλοικαι εν συνεχεία όλη η παρέα, χωρίς φόβο και δισταγμό, μου έμαθαν(από το πρώτο μου κιόλας θέμα) πως να διορθώσω μέσα σε λίγο χρόνο τα λάθη, λόγω αμάθειας και να ακολουθώ το σωστό δρόμο για την καλύτερη δυνατή ευζωία των καναρινιών μου.. Αποτέλεσμα γνώσης και σταδιακής εμπειρίας από μέρους σας, πολύτιμη βοήθεια για μένα και παρακαταθήκη για το μέλλον!
οι κανόνες υπάρχουν, άλλωστε, είτε για να τους ακολουθούμε είτε να τους απορρίπτουμε!
εγώ δεν τους γνώριζα, μου τους μάθατε,τους ακολουθώ πιστά,έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα.. Κάποιοι το είδαν και με πρότειναν στον σύλλογο αυτό!
 
Μπράβο σου. Καλή συνέχεια στην εκτροφή σου.
σε ευχαριστώ πολύ για όλα,Θοδωρή! απ την αρχή της παρέας μας έως και σήμερα! Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη! Πάμε δυνατά!

Καλή εκτροφή, επιτυχημένες αναπαραγωγές!
σε ευχαριστώ ολόψυχα,Σισσυ μου! το ξέρω και το νιώθω πως η ευχή σου είναι από καρδιάς..σκέψου ότι ακόμη θυμάμαι πως εσύ πρώτη με καλοσώρισες στην παρέα! Σε ευχαριστώ και να συνεχίσουμε αυτες τις εποικοδομιτικές κουβεντούλες για πολύ πολύ ακόμη!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια και καλή εκτροφή! Εδώ θα είμαστε να περιμένουμε φωτό...
σε ευχαριστώ Γιάννη! Μέσα από τα θέματα που αναλύσαμε και συμμετείχαμε από κοινού.. Εγώ εντόπισα πολλά κοινα σημεία, τα οποία εφάρμοσα στα δικά μου ζευγάρια και όντως όλα πήγαν κατ'ευχήν.η γνώμη σου για μένα μετρά..
 
Αγαπητέ μου φίλε Δημήτρη! Συγχαρητήρια και πολλά πολλά μπράβο για το νέο μεγάλο σου βήμα! Σου εύχομαι ολόψυχα και ολόθερμα αυτό το νέο μονοπάτι που μόλις πήρες, να το διασχίσεις σωστά και ομαλά και να ζήσεις καλές, αξέχαστες και επιμορφωτικές εμπειρίες, με επιτυχίες και διακρίσεις!

Είσαι εξαίρετος και αγαθός άνθρωπος και τρέφεις μεράκι, αγάπη και σεβασμό για τα πτηνά! Αυτό που ζεις σου αξίζει και με το παραπάνω! Με πολύ αγάπη!
 
αυτό το νέο μονοπάτι που μόλις πήρες, να το διασχίσεις σωστά και ομαλά και να ζήσεις καλές, αξέχαστες και επιμορφωτικές εμπειρίες, με επιτυχίες και διακρίσεις!
καλέ μου φίλε Αμβρόσιε..σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Λίγες κουβέντες κάναμε οι δυο μας, μα καταλάβαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον! αυτά που έγραψες, πολύ σωστά λόγια και ναι.. Αυτόν τον στόχο έθεσα πλέον: ότι κι αν κάνω από δω και πέρα, να γίνει σωστά, ομαλά και έχοντας ως βασικό κανόνα την ευζωία των ζευγαριών μου(σωστή διατροφή, σωστή διαχείρηση) να προσπαθήσω για το καλύτερο! το ξέρω πως είσαι δίπλα μου..όπως και γω για σένα!
και πάλι σε ευχαριστώ για όλα!👍
 
Κώστας λέγομαι φίλε Δημήτρη @Dimitris.P !
ναι βρε Κώστα..συγνώμη! Υπάρχουν και στιγμές που λόγω κούρασης κυρίως η σκέψη μας αδυνατεί να συμβαδίσει με την γραφή, γι αυτό και το λάθος! συγνώμη καλέ μου φίλε!
 
  • Like
Αντιδράσεις: theodr
Εύχομαι καλή αναπαραγωγική χρονιά με καινούργια δικά σου δαχτυλίδια! Υγεία να έχεις εσύ και τα πουλάκια σου και να τα δεις με βραβεία!
Υγεία επίσης στον κόσμο όλο!
 
Εύχομαι καλή αναπαραγωγική χρονιά με καινούργια δικά σου δαχτυλίδια! Υγεία να έχεις εσύ και τα πουλάκια σου και να τα δεις με βραβεία!
Υγεία επίσης στον κόσμο όλο!
σ'ευχαριστώ,Λάμπρο, να σαι καλά βρε φίλε! σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο σε σένα, στην οικογένειά σου, στην φτερωτή παρέα σου και να έχεις κάθε μέρα "ήσυχες υπηρεσίες"! Να σαι καλά!
 
Back
Top