Διατροφή Νέο budgie δεν τρώει από την ταΐστρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dintou
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Dintou

PB New Member
Εγγραφή
9 Απρ 2022
Μηνύματα
20
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε ολους! Θα ηθελα για αλλη μια φορα την βοηθεια σας. Οπως ανεφερε σε προηγούμενο θεμα ειχα βρει ενα budgie στο δρομο ενηλικο θηλυκό πριν 10-12 μερες περιπου το οποιο απ οτι μου ειπατε βγαινει απο φαση αναπαραγωγης κ το εχω σε καραντίνα. Το προβλημα ειναι οτι δεν τρωει απ την ταιστρα,τρωει ομως κεχρι απο τσαμπί κ τρωει κ την τροφη μονο οταν του τη δινω στο χερι. Τι να κανω για να τρωει μονο του, να αλλαξω τροφη?
 
@Dintou δεν έχω μεγάλη εμπειρία, σίγουρα άλλα μέλη θα σου δώσουν καλύτερες λύσεις.

Έχει ταΐστρες κλειστού τύπου; Είσαι σίγουρος ότι βρίσκει την ταΐστρα;

Το ότι δέχεται την τροφή από το χέρι σου δείχνει ότι είναι δεκτικό στην τροφή αυτή και κατ' επέκταση του αρέσει.

Μήπως να δοκίμαζες κάποια ταΐστρα ανοιχτού τύπου; Ή κάποιο μπολάκι τροφής;

Μήπως να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία από κλουβάκι που έχεις το πουλάκι ώστε να έχουν εικόνα τα πιο έμπειρα μέλη;
 
Εχω βαλει κ μπολακι ανοιχτο μεσα στο κλουβι,εχω κ ταιστρα κλειστη του κλουβιου στην οποια παει ανακατεβει λιγο την τροφη κ φευγει ενω απ το χερι την τρωει,οχι ολη ξεχωριζει αυτα που θελει βέβαια...
 
να αλλαξω τροφη?
Είναι μια καλή λύση, μέχρι να βρεις ποια τροφή έχει καλύτερη αποδοχή να έχεις διαθέσιμη τροφή και στο μπολάκι και στην ταΐστρα, βάζε και σε ένα 2ο μπολ βραστό αυγό και καλοπλυμένα λαχανικά.

Ίσως μια ταΐστρα τέτοιου τύπου το εξυπηρετήσει καλύτερα.
7442.webp
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ θα δοκιμασω να αλλαξω τροφη!λαχανικα δν της εβαλα ακομη γιατι οι κουτσουλιες της δεν εχουν στρωσει κ δεν ηξερα αν κανει
@Tony Forpus δν της εδωσα απ την αρχη στο χερι απλα εβλεπα οτι δεν τρωει κ δοκιμασα να της δωσω στο χερι. Φοβαμαι να μην παθει τίποτα αμα μεινει νηστική γιατι σιγουρα δεν τρωει σωστα κ γι αυτο προσπαθω να τρωει εστω κ απ το χερι.
 
Prestige versele-laga τους δινω
[automerge]1656529029[/automerge]
@ckdodis ειναι αρκετα ημερο δεν ερχεται να κατσει στο χερι αλλα τρωει κ δε φοβαται γενικοτερα οταν βαζεις το χερι στο κλουβι!
 
Back
Top