Γενικά Νέο budgie νέο άγχος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Olario
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Olario

PB New Member
Εγγραφή
12 Αυγ 2020
Μηνύματα
9
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους! Πριν 4 μέρες πήρα ένα νέο budgie, αρκετά ήμερο. Νιώθω ότι όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και πιο νωχελικό όμως. Κάθεται συχνα στο πάτο του κλουβιού, δεν μιλάει δεν λαλαει. Έχω κλείσει την Παρασκευή σε έναν κτηνίατρο που ελπίζω να μου είπε αλήθεια ότι ξέρει από budgie. Υπάρχει κάτι να το βοηθήσω μέχρι τότε? Στην αρχη τσίμπαγε κ το μήλο του κ το κεχρί του, τώρα δεν πολύ ενδιαφέρεται. Σήμερα το πρωί "συνομιλησε" λίγο εξ αποστάσεως με το άλλο μου budgie αλλά μέχρι εκεί. Είχε την πρώτη του καταλαθως πτήση την πρώτη μέρα στην οποία έπεσε πάνω στον τοίχο αλλά δεν φάνηκε να έχει κάτι. Μπορεί να φταίει αυτό?
 
Καλησπέρα κ σε εσένα κ καλώς ήρθε κ το νέο σου μέλος! Όμως δεν θα έπρεπε να είναι νωχελικο κ σίγουρα δεν θα έπρεπε να κάθεται στον πάτο του κλουβιου.
Δεν ξέρω αν είναι από το χτύπημα στον τοίχο, πιθανόν! Ισως ήταν νωρίς για πτήσεις... Χρειάζεται να εξοικειωθεί πρώτα μαζί σας κ με το χώρο κ μετά να του εξασφαλίσετε ασφαλείς πτήσεις!
Τώρα για τον κτηνίατρο, καλό θα ήταν να είμαστε σίγουροι ότι ξέρει από πτηνά. Άρα χρειαζόμαστε πτηνιατρο κ εφόσον είσαι κ από Αθήνα, έχεις σίγουρα αρκετές ασφαλείς επιλογές.
Εδώ είναι μια λίστα με τους πτηνιατρους


Προσωπικά θα έστελνα ή στο animal medical center στο Χολαργό ή στην κύρια Δουκάκη στον Πειραιά. Εσύ θα αποφασίσεις πού βολεύει περισσότερο, αλλά θα σου πρότεινα να το δούνε πιο άμεσα από την Παρασκευή! Ας πούμε σήμερα αν έχεις τον χρόνο γιατί δεν μου "ακούγεται" καλά το μικρό!

Ενημέρωσε μας! Περαστικά του!
 
@Olario
Αφού είσαι χωρίς μεταφορικό, ίσως το πιο κοντινό να είναι με τον ηλεκτρικό από Καλλιθέα στον Πειραιά στην κύρια Δουκάκη! Μπορείς να την πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις αν μπορεί σήμερα?
[automerge]1687943854[/automerge]
Αν εννοείς την κτηνιατρική κλινική Καλλιθέας που έχει η λίστα, έχει κλείσει τελείως! (Ευτυχώς δηλαδή 😠)
 
@chrisa2102 δυστυχώς όπου πήρα, κάνεις δεν είχε άμεσο ραντεβου, οπότε πάει για αύριο το απόγευμα.. βέβαια έβαλα κοντά κοντά τα κλουβιά και εχει γεννηθεί μάλλον ένας μεγάλος έρωτας και αναστήθηκε σαν τον Λάζαρο. Χοροπηδάει τραγουδάει χαμός. Παρατηρώ ότι το πωπουδακι του (δεν ξέρω πως το λεμε 😂) είναι λερωμένο και ίσως οι κουτσουλιές λίγο πιο υγρές από το επιθυμητό. Του άφησα μόνο σπόρους κ ελπίζω να είναι οκ μέχρι το αυριανό ραντεβου
 
@Olario Αυτά είναι καλά νέα που συμπεριφέρεται πιο ζωηρά!🙂
Το ότι είναι λερωμένο το πωπουδακι του 😅 βέβαια, δεν είναι καλά νέα! Αύριο θα έχεις περισσότερες πληροφορίες γι αυτό το θέμα από τον γιατρό κ όποιο άλλο θέμα πιθανόν να έχει κ φυσικά ανάλογη θεραπεία!
Επίσης όσο δελεαστικο κ αν είναι να τα έχεις κοντά, δυστυχώς χρειάζονται μια απόσταση τον πρώτο καιρό για να είμαστε σίγουροι ότι κανένα δεν θα μεταφέρει κάτι στο άλλο!
 
Back
Top