Αναπαραγωγή Να αφησω τον παλιο αρσενικο και οτι βγει;

shadowalker77

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2008
Μηνύματα
14
Πόλη
Αιγάλεω
Καλησπερα παιδια!
Σε προηγουμενο post ειχα εναφερθει σε μια καναρα που εφτιαχνε δευτερη φωλια αλλα ο αρσενικος δεν ειχε αλλα κεφια...Ακολουθησα τη συμβουλη σας και εβαλα τον αρσενικο σε αλλο κλουβι.
Σημερα το πρωι ενας φιλος μου εφερε ενα δικο του αρσενικο να το προσεχω για λιγες μερες και επειδη δεν ειχα κλουβι ετοιμο,τον εβαλα μαζι με την παραπανω θηλυκια. Το μεσημερι που γυρισα σπιτι και ετοιμαζα ενα κλουβι για να βαλω μεσα τον αρσενικο, ακουσα την θηλυκια να τιτιβιζει και την ειδα να καθεται μεσα στη φωλια και τον νεο αρσενικο να φευγει σφαιρει και να την βατευει.Αμεσως μετα την... Πραξη, η θηλυκια τον πηρε στο κυνηγι τον αρσενικο και τον τσακισε στα τσιμπηματα. Εβαλα παλι μεσα τον παλιο καναρο και την ειδα που ηρεμησε αλλα δεν καθησε στη φωλια.
Τι να κανω.?
Μηπως να βαζω μεσα τον νεο αρσενικο κανα δυο φορες τη μερα να τη βατευει...
η' Μηπως να αφησω τελικα τον παλιο αρσενικο και οτι βγει...
 
Την λύση ήδη την ξέρεις. Απ'τη στιγμή που ο δικός σου αρσενικός είναι αδιάφορος. Βάλε τον νέο μιας και κάνει την δουλειά του σωστά. Όσο για την κανάρα αφού είναι πυρωμένη θα τα βρει με τον νέο αρσενικό.
 
-Αν πράγματι είδες επαφή...
Ασε τον νέο αρσενικό μέσακαι μη τον ξαναβγάλεις.
Μη σε απασχολεί το κυνηγητό και τα μαλώματα,
έτσι ξεκηνούν τα ζευγαρώματα. (Οπως λέει και ο ποιητής... Μάκης😱)
Αυτά τα βάλε τον ένα και βγάλε τον άλλο είναι
το χειρότερο που μπορείς να κάνεις.
 
Αυτο εκανα τελικα. Εχουμε ομηρικες μαχες αλλα στην αναπαυλα ο αρσενικος κανει τη δουλεια του(τελικα ειναι η μοιρα των απανταχου αρσενικων αυτη... 😉
Ευχαριστω πολυ, παιδια...
 
Back
Top