Ασθένειες Να βάζω στα σπόρια καρβουνάκι vitakraft;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Letkoy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Letkoy

PB New Member
Εγγραφή
22 Σεπ 2019
Μηνύματα
220
καλημέρα για αλλη μια φορά απο την μανούλα του αρρωστου Μητσάκου... Όπως σας είπα και εχθές ξεκινησαμε θεραπευτική αγωγή απο ενα σκεύασμα που θα του δίνουμε κάθε 12 ώρες για να του ενισχύσουμε τον οργανισμό πέρα ότι τον είδε αδυνατούλι ότι και να κοίταξε τα είδε καλά. Καθάρισε ρουθούνια είδε φτερά είδε κοιλια όλα καλα ...απλα θέλει οπωσδήποτε να πάρει βάρος αν ήταν λίγο περισσότερο σε γραμμάρια δεν θα τον ενοιαζε καθόλου. Του είπε βέβαια ο αντρας μου ότι είναι ενα πουλί που πετούσε συνέχεια στο σπίτι ( γενικά δεν ήταν ποτε παχύ ) αλλα ετρωγε τα πάντα . Να σημειώσω ότι γενικά η διατροφή του ήταν πάντα σπόρια συσκευασμένα και όχι χύμα φρούτα λαχανικά milet ρυζάκι ξηρους καρπούς αλλα γενικά πρίν την "φυγή" ένα δραστήριο κορμί! Μετά την φυγή σίγουρα ήρθε και εξασθενημένο και ταλαιπωρημένο ( τρείς μέρες στο δρόμο) . ..Η ερώτηση μου είναι η εξής...πειράζω να του βάζω στα σπόρια του καρβουνάκι vitakraft εχθές που του εβαλα στην τροφή εκανε σαν παλαβό και φάνηκε ότι σαν να το είχε αναγκη ( λετε να ήταν η ιδέα μου ; 🙄)ή μήπως με την αγωγή που παίρνει μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά ( ντρέπομαι να σας πω να πάρω πάλι τον γιατρο...θα με βρίσει το βλέπω εγω...όλο κάτι τον ρωτάω στο τηλέφωνο )
 
Να σου πω κατι λιγο να σε ηρεμήσω.Εμενα η θηλυκια μου εχει φτασει και 63 γραμμάρια.Δε λεω να φτασει τοσο προς θεου απλως να ξερεις οτι σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα θα τα παρει πισω.Αν και το βρισκω λογικο τοσα που περασε.Δε βρισκω λογο για τοσο αγχος.Αλλα καλο ειναι να το κοιταξεις λιγο πιο επιστημονικα δε ξερω πως να στο πω!Επισης ο γιατρος γι αυτο ειναι παρτον και ρωτα τον οτι θες...στο φιναλε φιναλε αυτο κανει! 😁
 
@Letkoy , όχι με τίποτα μην του προσθέτεις καρβουνάκι στην τροφή του και αν υπάρχει πηγή ασβεστίου επίσης (για τον φόβο των Ιουδαίων) αφαίρεσέ τη για όσο διάστημα λαμβάνει το περιεχόμενο της σύριγγας. Γενικότερα, το καρβουνάκι και το σουπιοκόκκαλο είναι πορώδη υλικά με την τάση να απορροφούν δραστικά μόρια όπως βιταμίνες, συμπληρώματα ή φάρμακα και στη συνέχεια να τα παρασύρουν προς αποβολή από τον οργανισμό, οπότε γενικότερα απέφυγε ο,τιδήποτε τέτοιο (π.χ. ζεόλιθο, άμμο, κλπ)
 
Back
Top