Και σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ.Νομιζω το σημειο κλειδι ειναι το δοχειο οπως αναφερω και παραπανω που θα γινει η αποθηκευση.
Με έβαλες σε σκέψεις και πήγα τσέκαρα το τάπερ-αποθήκη. Οι σακούλες είναι στεγνές μέσα - έξω. Το τάπερ, στην αφή εσωτερικά το νοιώθω κάπως υγρό, αλλά δεν έχει ίχνη υγρασίας ούτε στο χέρι μου έμειναν σταγονίτσες... Οπότε ίσως φταίει η διαφορά θερμοκρασίας που το νοιώθω έτσι.Η προυποθεση για να μπει ενα τροφιμο στο ψυγειο θα πρεπει να μπει σε απολυτως αεροστεγες δοχειο, αν θελουμε να κρατησουμε την υγρασια εκτος. Δεν ξερω κατα ποσο τα πλαστικα δοχεια ή οι διαφορες πλαστικες σακουλες το πετυχαινουν αυτο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας