Γενικά Να βάλω Κοκατιλ και Ροζελα στο ιδιο κλουβί;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mezi10
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Mezi10

PB New Member
Εγγραφή
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
2
Καλησπερα εχω ενα κοκατιλ 1 χρονο σχεδον και τα παμε πολυ καλα και προσφατα μου ζητησαν καποιοι φιλοι μου να μου δωσουν μια ροσελα.Αλλα μπορω να τα βαλω στο ιδιο κλουβι και οχι σε διαφορετικο. Οοποτε τι να κανω ; Παρακαλω βοηθηστε με
 
Γεια σου καλώς ήρθες!
Όχι με τίποτα. Τα cockatiels είναι άκακα αρνάκια και οι rosellas μπορούν να αναπτύξουν μεγάλη επιθετικότητα και διεκδικητικότητα του χώρου. Θα υποφέρει το κοκατιλάκι και μπορεί να αποβεί και μοιραίο. Να σκεφτείς τα κοκατίλ είναι τόσο καλόψυχα που συμβιώνουν άνετα με Budgies.
 
Λίγα είναι τα είδη που μπορούν να συγκατοικίσουν, αυτό βέβαια εξαρτάται πάντα και από τον χαρακτήρα που διαθέτει το κάθε πουλί, το φύλο τους, αλλά και το μέγεθος του κλουβιού τους (θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο απ΄ότι αν είχες δυο πουλιά του ίδιου είδους). Γενικά, καλύτερα είναι να μένει το κάθε είδος μόνο του.
 
Να δώσω ένα παράδειγμα, σε ένα πετσοΠ που πήγα έχεις υπήρχε ένα cockatiel μαζί με κάτι άλλα στο ίδιο μέγεθος και είχαν χρώμα πράσινο. Το είχαν στην Μέση και το τσιμπούσαν μια το ένα μια το άλλο..
 
Σας ευχαριστω πολυ παιδια αποφασησα να τα εχω σε διαφορετικα κλουβια ειχατε δικιο η ροσελα τσημπουσε το κοκατιλ για να πιασει το πανω κλουβι τελικα τα χωρισα
 
Back
Top