Διατροφή Να βάλω αυγοτροφή και βιταμίνες στο νερό του Κοκατίλ;

Κωστας dist

PB New Member
Εγγραφή
5 Οκτ 2017
Μηνύματα
22
Πόλη
Λιβαδειά
Αβγα δεν τρωνε καθολου, να βαλω αβγοτροφη ετοιμη και βιταμίνες στο νερο; Τα εχω συνέχεια μεσα στο σπιτι επειδη κανει κρυο δεν τα βγαζω καθολου εξω
 
Αυτο που θα πρεπει σε πρώτη φάση να κανεις, ειναι να ανοίξεις ενα νέο θεμα, με τον ανάλογο τίτλο, στο οποίο θα μπορέσεις να θέσεις όλα τα ερωτήματα που σε απασχολούν και στο οποίο επισης άλλα μέλη θα μπορέσουν να ανατρέξουν στο μέλλον για να λυθούν κάποιες απορίες τους.
 
Αυγοτροφη ετοιμη μπορεις να τους βαλεις!Βιταμινες προσωπικα δε χρησιμοποιω! Μπορεις να δοκιμασεις να τους δωσεις διαφορες τροφες απο φρουτα και λαχανικα! αν τους παρεεις σωστη διατροφη δε χρειαζεται να δινεις εχτρα σκευασματα του εμποριου!Βαλε τους σουπιοκοκκαλο στο κλουβι να υπαρχει και δοκιμασε να δινεις φρουτα και λαχανικα απο αυτα που κανει βεβαια!
 
Μήπως έχεις καταλάβει κάτι λάθος;Η αυγοτροφή δε μπορεί να μπει στο νερό των πουλιων.
Η αυγοτροφή προσφέρεται όπως είναι ή εμπλουτισμένη σε στέρεη μορφή.
Υπάρχουν διάφορα σκευάσματα στην αγορά που διαλύονται στο νερό σε ακριβή ποσοτητα που γράφουν οι οδηγίες χρήσεις...Αν όμως του παρέχεις μια καλή διατροφή πέρα από το μείγμα σπόρων είναι κάτι περιττό πιστεύω.
Προσπάθησε να τα μάθεις να τρώνε φρούτα και λαχανικά(τα επιτρεπόμενα) να έχουν ένα άνετο κλουβί ή αν μπορείς να ασκούνται εκτός κλουβιου και η συμβίωση σας θα κρατήσει πολλά χρόνια!
 
Back
Top