Φροντίδα Να βάλω δύο αρσενικά καρδερινοκάναρα μαζί σε μία ζευγαρώστρα;

DIMITRIS1984

PB New Member
Εγγραφή
28 Οκτ 2020
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.ηθελα την γνώμη σας.εχω 2μικρά καρδερινοκαναρα αρσενικά ηλικίας 5 και 6 μηνών σε ατομικά ξεχωριστά κλουβιά.λογω εξοικονόμησης χώρου σκέφτομαι να τα βάλω μαζί σε 1 ζευγαρωστρα.να τα βάλω μαζί Η θα τσακώνονται και να τα αφήσω όπως είναι;
 
Καλημέρα.αν βάλεις μαζί δυο αρσενικά το ποιο πιθανό είναι να τσακώνονται,το σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα κελαηδούν..μπορείς για εξοικονόμηση χώρου να βάλεις τα κλουβιά το ένα πάνω στο άλλο.
 
@Panostimbrado Καλημέρα και ευχαριστώ για την ενημέρωση..να σε ρωτήσω εάν τους βάλω σε ζευγαρωστρα με χωρισμα στην μέση και να μην βλέπονται μεταξύ τους;
 
Δημήτρη, να ξέρεις πάντα ότι όταν μιλάμε αναφερόμαστε σε γενικούς κανόνες που ποτέ δεν ξέρεις αν θα αφορούν ένα συγκεκριμένο πουλί, κάποια εξαίρεση δηλαδή. Αν έχεις τη ζευγαρώστρα, δεν χάνεις τίποτα να τα βάλεις με χώρισμα για καμιά βδομάδα και να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά τους. Αν πρέπει όμως να αγοράσεις, να ξέρεις ότι είναι μεγάλο ρίσκο.
 
@Stavros δεν έχω ζευγαρωστρα και είχα σκοπό να αγοράσω.εχω στεγασμένα σε εξωτερικό χώρο 2 καναρινια,2 καρδερίνες και 2 καρδερινοκαναρα το κάθε πουλί σε δικό του κλουβι με προστατευτικο κλουβιου εξωτερικά τυλιγμένο με ναυλον στις 3πλευρές του.απλα το 1 καρδερινοκαναρο είναι σε σημείο κρεμασμένο στην βεραντα μπροστά από τέντα στην μέση της βεράντας στο σημείο που έχει 1 μικρό άνοιγμα η τέντα στην μέση της,και φοβάμαι για τυχόν ρεύματα αέρα μην σκανε μέτωπο στο κλουβι.για αυτό το λόγο έκανα αυτή την σκέψη..
 
Back
Top