Αναπαραγωγή Να βάλω καινούργια φωλιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλημερα! σημερα κλεισαμε 14 μερες ζωης και θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να βαλω φωλια καινουργια για την θηλυκια. η θηλυκια τα βραδια λογω καιρου καθεται ακομη πανω στο μικρο, και σκεφτομαι μηπως φτιαχνοντας την καινουργια φωλια αφησει το μικρο απροστατευτο! Υπαρχει προβλημα που στο κλουβι τους δεν υπαρχει χωρισμα για να τα χωρισω οταν χρειαστει;
 
Αν πας σε νέο κύκλο αναπαραγωγής, τα νέα πουλάκια θα μεγαλώσουν μέσα στον Ιούνιο, αλλά μπορεί να κάνει ζέστη τότε και να δημιουργηθούν προβλήματα.
Το αρσενικό δεν είναι στο κλουβί;
Η ζευγαρωστρα στην προκειμένη περίπτωση μου φαίνεται απαραίτητη, γιατί ενδεχομένως να χρειαστεί να χωρίσεις το μικρό πες μας όμως που είναι ο πατέρας του και ποιος ταΐζει το μικρό και βλέπουμε.
Για το ερώτημα που έχεις θέσει, θα έλεγα ότι εφόσον πρόκειται για ένα μικρό, και σε άσχημες καιρικές συνθήκες όπως λες, μάλλον η μητέρα του έχει δίκιο να το ζεσταίνει ακόμα, αλλά δεν βλέπω αυτή η κατάσταση να διαρκεί για πολλές νύχτες.
 
Αν πας για επόμενο αναπαραγωγικό κύκλο, που δεν στο συνιστώ λόγω προχωρημένης εποχής, θα έλεγα ότι το μικρό σε λίγες ημέρες θα βγει από τη φωλιά, όποτε δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη, απλά όταν βγει, αφαίρεσε το νήμα και δώσε της νέο ώστε να τη στρώσει ξανά
 
Back
Top