Φροντίδα Να βάλω τον αρσενικό στο κλουβί και τα μικρά στη ζευγαρώστρα με την κανάρα;

Elie le terrible

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
98
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα, έχω μία οικογένεια με τρία μικρά και δύο κλουβιά, το ένα ζευγαρώστρα. Τα τρία μικρά τα χώρισα γιατί μεγάλωσαν και τα έβαλα στο απλό κλουβί και τη μαμά με το μπαμπά τους χώρισα με το διαχωριστικό για να μην κάνουν άλλα αυγά. Δυστυχώς, επειδή φαίνεται υπάρχει έρωτας μεγάλος στο ζευγάρι η θηλυκιά κυκλοφορεί συνεχώς με ένα νήμα στο στόμα και ο αρσενικός ξεροσταλιάζει να τη κοιτάει. Τα μικρά πρέπει να περιμένω ως Σεπτέμβρη για να τα δώσω σε κάτι φίλους που τα έχουν ζητήσει. Να βάλω τον αρσενικό στο απλό κλουβί και να γυρίσω τα μικρά στη ζευγαρώστρα με τη μαμά τους; Προτείνετε κάτι άλλο;
 
Η κανάρα θα δει ανταγωνιστικά τα μικρά... Δεν θα τα αναγνωρίσει ως παιδιά της.
Ξέχωρα όλα πρέπει.
Άλλο κλουβί στον πατέρα άλλο στη μητέρα κι άλλο στα μικρά μέχρι τουλάχιστο να δυναμώσουν και να μπορούν να σταθούν δίπλα της.
 
Έχουν μεγαλώσει αρκετά, μόνα τους τρέφονται. Λέτε να τα πειράξει; Επειδή έχω αυτά τα δύο κλουβιά ρωτάω και δεν θέλω να πάρω άλλο μιάς και θα τα δώσω τα μικρά τον Σεπτέμβρη.
 
Είναι σίγουρο πως τρέφονται μόνα τους...
Αλλά το θηλυκό δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι..
Για παράδειγμα αν είναι ακόμη σε οίστρο μπορεί να τα μαδήσει για να κάνει φωλιά ή να επιτεθεί σε όσα στέκονται ανταγωνιστικά σε αυτή. κατά την κρίση της.
Φρόνιμο είναι να μπουν ξέχωρα μέχρι να γίνουν 3 μηνών ή και παραπάνω ώστε να μπορούν να σταθούν δυνατά στο bullying που θα τους κάνει.
 
Δεν είναι μικρός ο χώρος για να γυμναστούν τα μικρά;
Επειδή βλέπω πως δεν έχεις άλλα κλουβιά προτείνω:
Στη ζευγαρώστρα με σκοτεινό χώρισμα το αρσενικό και το θηλυκό και σε ατομικό κλουβί τα μικρά... μέχρι να βρεις μεγαλύτερο Μπορείς ακόμη να επισπεύσεις την δωρεά των μικρών στους φίλους σου...
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top