Φροντίδα Να βαλω το αρσενικο και το θηλυκο μαζι σε ζευγαρωστρα;

steliosagk

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2009
Μηνύματα
103
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημερα...

Οσον αφορα στις χτεσινες μου ερωτησες... Πηρα τελικα μια ζευγαρωστρα (19€ απο το μαγαζι στην Ποντου που ανεφερε καποιος) και στον πατο της εχω βαλει άμμο ειδικη απο petshop.

Τωρα εχω καινουρια απορια ομως...

Να βαλω κι ενα θυληκο μεσα στη ζευγαρωστρα για παρεα;
Διαβασα καπου οτι θα σταματησει το αρσενικο να κελαηδαει... αλλά διαβασα επισης οτι θα κελαηδαει περισσοτερο ωστε να εντυπωσιασει την κανάρα. Τι απο τα 2 ισχυει τελικα;
 
αφου ειναι ζευγαρωστα βαλε το καλυτερα το χωρισμα γιατι δεν θα κελαιδαει πολυ ο αρσενικος αν τα εχεις μαζι.
 
Πηρα τη ζευγαρωστρα ωστε να εχει περισσοτερη ανεση στις πτησεις του. Δε θελω να το περιορισω στο μισο τωρα!
 
Στέλιο κοιτα τι συμβαίνει: όσο ακούει την κανάρα, αλλά δεν την βλέπει, θα κελαηδάει σαν τρελλό. Απο την στιγμή που θα την βλέπει τοσο κοντά του, την θεωρεί δεδομένη και παυει να κελαηδεί. Οποτε ή θα του βάλεις την θηλυκιά με το χωρισμα αλλα να μην βλεπονται και θα σου κελαηδάει, ή θα τα βαλεις μαζί και σταματαει το κελάηδημα. Βεβαια αν τα βαλεις μαζί πιθανων και να ζευγαρώσουν και σιγουρα είναι εντελώς ακαταλληλη εποχή λόγω ζέστης και λόγω της επερχόμενης πτερόρροιας. Αν θες την συμβουλή μας η καλυτερη εποχή να παρεις κανάρα είναι μετά τον Σεπτέμβρη, θα τα κρατησεις χώρια μέχρι την αρχη της Ανοιξης με διατροφική προετοιμασία και την Αμοιξη πλέον... Καλους απογόνους.
 
Back
Top