Αναπαραγωγή Να δοκιμάσω αρσενικό Μαλινουά με θηλυκό Τιμπράντο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης STIB
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

STIB

PB New Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2023
Μηνύματα
157
Πόλη
Ιωάννινα
Αρσενικό Μαλινουα, θηλυκό ντιμπράντο, να το δοκιμάσω τι λέτε?
 
@STIB Χαλάς δύο ράτσες για να φτιάξεις καμία. Ποιος ο λόγος;

Η γνώμη μου είναι να μελετήσεις την καθεμία ξεχωριστά, να τις ακούσεις για λίγο καιρό, να αποφασίσεις ποια σου αρέσει περισσότερο και να ασχοληθείς με αυτήν.
 
Κι εγώ πιστεύω ότι δεν έχει νόημα. Είχε δοκιμαστεί, αν δεν κάνω λάθος, στο παρελθόν και τα αποτελέσματα ήταν (από φωνή) μάλλον υποδεέστερα της κάθε ράτσας, οπότε πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει επιτεύξιμος εκτροφικός στόχος.
 
Έχετε δίκιο, δεν υπάρχει λόγος βέβαια. Απλά μου έπεσε στα χέρια, μια θηλυκιά ντιμπράντο, και έλεγα να την βάλω για ζευγάρι. Με Μαλινουα ασχολούμαι!!
 
@STIB
Καλησπερα
ποια παραγωγικο και τεχνικα αρτιοτερο για να μαθεις τι τροφη/αυγοτροφη προτιμα ο καθενας για τα καναρινια του θα ηταν να εριχνες μια ματια στα παρακατω


 
Έχετε δίκιο, δεν υπάρχει λόγος βέβαια. Απλά μου έπεσε στα χέρια, μια θηλυκιά ντιμπράντο, και έλεγα να την βάλω για ζευγάρι. Με Μαλινουα ασχολούμαι!!
Καλημέρα. Η θηλυκιά που απέκτησες, έχει δακτυλίδι κλειστό με κωδικό εκτροφέα Συλλόγου Τιμπράντο; Γνώμη μου είναι, είτε να την δώσεις σε κάποιον, που έχει αρσενικό Τιμπράντο, ή να πάρεις αρσενικό της ίδιας ράτσας να την ζευγαρώσεις.Επειδή ασχολείσαι με ράτσα φωνής, καλό θα ήταν να κρατήσεις ένα είδος, ώστε να μην "χαλάσουν" οι φωνές τόσο των Μαλινουά όσο κ των Τιμπράντο.
 
Back
Top