Διατροφή Να δώσω τις βιταμίνες ήλιος στον παπαγάλο μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Semina A
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Semina A

PB New Member
Εγγραφή
13 Φεβ 2021
Μηνύματα
100
Πόλη
Βόλος
Γεια σας!
Σήμερα ο μπαμπάς μου πήρε για το ringneck μας τις βιταμίνες που θα ανέβασε σε φωτογραφίες.Ειναι καλές;IMG_20210413_183705_480x640.webpIMG_20210413_183713_480x640.webp
 
σε τι τους βοηθάει;
Η αυγοτροφές είναι τροφές που περιέχουν, μεταξύ άλλων, αυγό ή προϊόντα αυγού και άλλα πρόσθετα με σκοπό να αυξήσουν το ποσοστό πρωτεΐνης στη διατροφή των πουλιών. Το ίδιο πράγμα κάνει πάνω-κάτω και το βραστό αυγό.

Αν θα δώσουμε μία αυγοτροφή στα πουλιά και ποια, το κρίνουμε από τη σύνθεση - περιεκτικότητά της σε θρεπτικά συστατικά, τα οποία αναγράφονται λεπτομερώς στη συσκευασία της. Ένα παράδειγμα μπορείς να δεις εδώ https://community.petbirds.gr/presentations/eggfood-dry-small-parakeets-versele-laga.18/ αλλά και σε πολλές άλλες επώνυμες αυγοτροφές του εμπορίου.

Για τη συγκεκριμένη που ρωτάς, το μόνο που γνωρίζουμε από τις πληροφορίες που δίνει στη συσκευασία είναι ότι περιέχει... 7 διεθνή βραβεία.
 
Άρα θα ήταν καλύτερα να μην της την δώσω;
Αυτό είναι δική σου απόφαση.

Το καλύτερο είναι να κάνετε μία ερώτηση - έρευνα αγοράς πριν την αγορά ενός προϊόντος.
 
Το καλύτερο είναι να κάνετε μία ερώτηση - έρευνα αγοράς πριν την αγορά ενός προϊόντος.
Ναι έχετε δίκιο σε αυτό, αλλά είμαι η μόνη που ασχολούμαι από την οικογένεια, απλά ο μπαμπάς μου το πήρε γιατί το βρήκε,άρα δεν μπορούσα ούτε να ρωτήσω ούτε να κάνω έρευνα αγοράς. Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι γιατί δεν ξέρουμε τι έχει μέσα αυτή η τροφή;
 
Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι γιατί δεν ξέρουμε τι έχει μέσα αυτή η τροφή;
Όχι δεν νομίζω να πάθει κάτι. Το ότι δεν αναφέρει τι περιέχει δεν σημαίνει ότι είναι επικίνδυνη. Άλλωστε προορίζεται για πουλιά.
 
Ευχαριστώ πολύ
[automerge]1618385739[/automerge]
Άρα αυτό το βάζω μάσα στην τροφή; Πόσο;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top