Αναπαραγωγή Να καλυπτω τα κλουβια των ζευγαριων το βραδυ;

Red mosaic 13

PB Member
Εγγραφή
28 Φεβ 2009
Μηνύματα
347
Πόλη
Καλύβια
ΓΕια και χαρα σε ολους! Λοιπον θα ηθελα τη γνωμη σας, σημερα ηταν μια σταναχωρη μερα για μενα, γιατι εχασα 4 πουλια απο κουκουβαγια. Θελω να μου πειτε, αν βαζω στα υπολοιπα ζευγαρια καναρια, που μου μεινανε, πετσετα γυρω γυρω στα κλουβια οταν βραδιαζει και το πρωι να την αφαιρω θα στρεσσαριστουνε και ενδεχομενως να σταματησουν την αναπαραγωγη; να σημειωσω οτι προς το παρον δεν εχω γεννημενη καναρα, μηπως απο την αλλη πεταξουν φτερο με την πετσετα;
 
Γιωργο φιλε μου λυπαμε για την απωλεια σου! Νομιζω πως η λυση στο προβλημα σου ειναι να τυλιξεις το κλουβι με μια συτα. Καλο θα ειναι η συτα να να ειναι με "μικρο ματι" και να απεχει καποια αποσταση απο τα σιδερα του κλουβιου (πανω απο 10cm). Θεωρω πως το σκεπασμα με πετσετα ειχει αποτελεσματα, αλλα λογο της αναπαραγωγης καλυτερετα να το αποφυγεις. Ελπιζω να σε βοηθησα!
 
Πιστευω πως προτημοτερο θα ηταν να τα ειχες σε καποιον εσωτερικο χωρο.
Αν αυτο δεν ειναι εφικτο σκεπασετα, ομως προσεχε!Χρειαζονται αερα! Καλα θα ειναι να τα σκεπασεις με ενα υλικο το οποιο να μην δημιουργει "κλεισουρα" και αποκνιχτικη ατμοσφαιρα. (δεν ξερω κατι να σου προτεινω)
 
αν τα σκεπαζα με αυτη την "σακουλα" που εχουμε απο κατω για να μην πεφτουν τα σπορια, σκεπαζοντας τα ομως και στο πανω μερος του κλουβιου, πως σας φαινεται; βασιλη σιτα σκεφτηκα και εγω αλλα το θεμα ειναι να μην ακουμπησει καθολου στο κλουβι και τα τρομαξει.
 
Κοιτα! Με την συτα ουσιαστικα θα δημιουργησεις ενα "κλουβι" που θα ειναι μεγελυτερο απο το κλουβι με τα πουλια. Ειναι σαν δυο κυβοι που ο ενας ειναι 30χ30 και ο αλλος 50χ50 να εχουν κοινο κεντρο βαρους! Η' σαν τις μπαμπουσκες! Χεχε. Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω. Πιστεψε με ετσι θα εχεις σιγουρη προστασια χωρις να ταραξεις τα πουλια σου.
 
αυτη η σιτα ειναι ετοιμη βασιλη στο εμποριο, η θα πρεπει να την κατασκευασεις εσυ;
 
Δεν νομιζω να βρεις κατι στο εμποριο! Αλλα να σου πω δεν ειναι και καμια τρελη κατασκευη! Η συτα που θα βρεις στο εμποριο εχει περιπου 1μ πλατος και το μηκος το καθοριζεις εσυ. Δεν ειναι αναγκη να κατασκευασεις σκελετο. Δοκιμασε το!
 
Back
Top