Γενικά Να κοψω τα φτερα απο τα lovebirds μου;

constadinos

PB Member
Εγγραφή
24 Νοε 2008
Μηνύματα
486
Πόλη
Περιστέρι
Παιδια θελω να κοψω τα φτερα απο τα παπαγαλακια μου γιατι τα βγαζω συχνα εξω με αποτελεσμα πολλες φορες να μην μπαινουν μεσα.Ακομα και οταν πεινασουν και μπουν μεσα τα πλησιαζω σιγα αλλα παραφυλανε στην πορτα και ολο ξεφευγουν.Αποτελεσμα να τα κηνυγαω και να τρομαζουν περισσοτερο. Δεν ειναι και λιγες οι φορες που κουτουλαει ο καινουριος μου αρσενικος στο τζαμι. Τι προτεινετε; 🙄Θα βοηθησει κατι τετοιο στην εξημερωση;
 
Γιατι τα βγαζεις απο το κλουβι αφου δεν ειναι εξημερωμενα; 😕 Δε νομιζω οτι ειχε καποιο ιδιαιτερο νοημα η εξοδος απο το κλουβι ενος μη εξημερωμενου πουλιου αφου οι κινδυνοι ειναι περισσοτεροι. Ενα δυνατο χτυπημα με το κεφαλι στο τζαμι μπορει να αποβει μοιραιο. Και αφου δεν ειναι ενα μονο του και περναει καλα με την παρεα του ειναι αρκετα πιο δυσκολο να εξημερωθουν.
 
Βασικα η θυληκια ερχοταν πανω μου. Ηταν αρκετα φιλικη. Μετα τον θανατο του Κοκου δυστυχως αγριεψε. Ετσι συνεχισα να την βγαζω εξω μηπως οπως ο Κοκος την διδαξε ετσι κι αυτη να κανει στον καινουριο. Δυστυχως ομως τα πραγαματα εχουν γινει πολυ χειροτερα! Ουτε να με πλησιασει. Μονο οταν εχω φαι. Και αυτο με το ζορι.
 
Αν κατάλαβα καλά... έχεις δύο πουλάκια τα οποία συμβιώνουν; Αν είναι έτσι τα πράγματα είναι δικαιολογημένη η συμπεριφορά τους. Αφού το θηλυκό σου είχε μείνει μόνο του μετά την απώλεια του Κοκο θα έπρεπε να προσπαθήσεις να έρθετε πιο κοντά. Αφού της πήρες άλλο πουλάκι για παρέα είναι ευνόητο ότι θα έχει τέτοια συμπεριφορά κι ότι θα προτιμάει την παρέα του άλλου πουλιού. Προσπάθησε να τους αφιερώνεις περισσότερες ώρες και να τους προσφέρεις λιχουδίτσες για να τα προσεγγίζεις. Χρόνος χρειάζεται. όλα θα πάνε καλά.
 
Εγώ δεν είμαι υπερ του κοψίματος. :) Αν εσύ πάλι μετά από προσπάθειες δεν καταφέρεις τίποτα και θες να τα κόψεις... κάντο, τι να σου πω.
 
Back
Top