Αναπαραγωγή Να κοψω τσοχες που ειναι για πατους για να βαλω στη φωλια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

teo24

PB Member
Εγγραφή
22 Νοε 2008
Μηνύματα
139
Πόλη
Νέα Ιωνία
Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την τσοχα που βαζετε στις φωλιες. Εχω ψαξει σε αμετρητα pet shop για τσοχα και περιττω να σας πω οτι με κοιταν παραξενα και που λεν οτι οποιος μου ειπε για κατι τετοιο με κοροιδεψεκαι οτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Ξερω οτι εχει ο Κiklos αλλα δεν παιρνω γιατι περιμενω ειδη 1 μηνα μια προσοψη με ταιστρες και το ερωτημα ειναι αν μπορω να παρω αυτες τις πρασινες τσοχες που ειναι για τους πατους τον κλουβιων και να τις κοψω εγω για τσοχες στη φωλια. Ειναι το ιδιο υλικο;Επισης πηρα κι ενα καλαθακι με νημα, αυτο πρεπει να το ψεκασω με σπρει για ψειρες;
 
Θοδωρή τέτοια τσόχα σαν και αυτή που δείχνει το ποστ του Σταύρου είναι πολύ εύκολο να την βρεις. Πωλείται μία μία ξεχωριστά ή σε κουτί των δέκα τεμαχίων. Εγώ αυτή που αγοράζω είναι σε ένα κουτί των δέκα και λέγεται THIJBO.Αν δεν βρίσκεις πές μου να σου δώσω εγώ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: teo24
Ευχαριστω πολυ παιδιακαι Χρονια Πολλα Ισηδωρε. Ελεγα για τους πατους γιατι τετοιους βρηκα παντου.
 
Εναλλακτικά έχω χρησιμοποιήσει αντί της τσόχας, κάτι σπογγοπετσέτες που είναι για την καθάρισμα (περίπου ίδιας υφής με της τσόχας) χωρίς προβλήματα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: teo24
Καλησπερα

φιλε Γιωργο4 εαν πας στο μαγαζι του μαλακοπουλου στους αμπελοκηπους (λαστιχας) θα βρεις εκει σιγουρα τσοχα. Πριν απο λιγες μερες πηρα εγω.
 
Φιλε Γιωργο επειδη με πηγε φιλος ο οποιος μενει εκει κοντα (εγω μενω πελλα) δεν ξερω την οδο αλλα θα την μαθω και θα σου πω.
 
παιδιά είμαι λάρισα εδώ και 2 μέρες όποιος θέλει τσόχες ας μου ζητήσει όσες θέλει να του βρω εδώ σε ένα π[ετ που σίγουρα έχει... Παρασκευή ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για δουλειές και δευτέρα θα κατέβω πάλι αθήνα... Αν θέλετε σας φέρνω εγώ και στα βόρεια και στο νότο όσοι δεν μπορείτε να βρείτε, στείλτε πμ και επικοινωνούμε!
 
Back
Top