Αγορά Να μου χαρίσουν πουλιά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης JDGR
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

JDGR

PB New Member
Εγγραφή
3 Απρ 2012
Μηνύματα
3
Καλησπέρα! Έχω μεγάλη αγάπη για όλα τα παραδείσια πουλιά, παπαγάλους και καναρίνια! Έχω ορισμένα ζευγάρια αλλά είμαι πάντα έτοιμος να αποκτήσω και άλλα! Όποιος φίλος χαρίζει να ξέρει πως είμαι πάντα διαθέσιμος να υιοθετήσω νέα πτηνά!
 
Μπράβο σου για την τόση μεγάλη αγάπη που έχεις στα πτηνά, απλά επίτρεψε μου να σου δώσω μια φιλική συμβουλή.. Πάντα να διατηρείς τόσα πουλιά και γενικότερα ζωάκια, ώστε να μπορείς να τα συντηρείς και να τα φροντίζεις όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 😉
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Έχω άπειρο χώρο και πολύ ελεύθερο χρόνο για αυτά! Έχω χόμπι πολλά χρόνια τώρα να φτιάχνω μεγάλα κλουβιά με φυσική βλάστηση εσωτερικά και έτσι όλα τα πτηνά μου έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χώρο να ζουν. Το επόμενο βήμα που σχεδιάζω είναι η περίφραξη κομματιού γης μόνο για παραδείσια τα οποία και λατρεύω πιο πολύ! Είναι σαν μικρά έργα τέχνης αυτά τα πουλιά... σαν να τα έχει ζωγραφίσει ο Θεός στο χέρι ένα ένα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Λογικά με ρωτάς επειδή είπα πως έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο ε; :D 31 είμαι αλλά... άνεργος! Και δουλειά όταν είχα όμως πάλι αφιέρωνα χρόνο σε όλα τα ζώα που έχω στην παρέα μου (τα αληθινά ζώα!)
 
Back
Top