Αναπαραγωγή Να ξεκινήσω αναπαραγωγή στα budgie μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gentian
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

gentian

PB New Member
Εγγραφή
5 Ιαν 2021
Μηνύματα
33
Πόλη
Μέγαρα
γεια σας ηθελα να ρωτησω αμα ειναι ο καταλληλος καιρος για να ζευγαρωσω τα budgie μου τους εχω βαλει μεχρι τωρα αυγοτροφη το αυγο δεν το ετρωγαν μονο με αυγοτροφη συσκευασμενη,μαρουλι ,σπορους και καποιες φορες και καροτο.Αμα θελετε να σας στειλω φοτογραφια πειτε μου?
 
@Vada ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα διαβασα με βοηθησε πολυ, αλλα λεω να στειλω και 2 φοτογραφιες να μου πειτε και εσεις μια ιδεα απο τον χαλινο τους.
 
@gentian ωραίο ζευγάρι να σου ζήσουν, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι σε φάση αναπαραγωγής, και τα δύο. Αν βλέπεις να ταΐζει το ένα το άλλο βάλε φωλιά και σουπιοκοκαλο στο κλουβί.
 
@Vada ο αρσενικός Ναι όλη την ημέρα παίρνει μαρούλι και την ταΐζει ωραία όποτε βάζω την φωλιά σε ευχαριστώ!
[automerge]1615890088[/automerge]
Αλλά όταν ο αρσενικός πάει να την βατεψει η θυληκια τον διώχνει και τον τσιμπάει
 
@gentian διώχνοντας το αρσενικό δείχνει ότι δεν είναι έτοιμη ακόμη.Οταν θα είναι έτοιμη θα τον δεχτείΑν θέλεις αναπαραγωγή πρόσθεσε λαχανικά και φρούτα στην διατροφή τους μαζί με σουπιοκοκαλο.
 
γεια σας και παλι παρατηρησα σημερα και εχθες οτι το θηλυκο οταν παει ο αρσενικος κοντα της εκεινη μιμηται τις κινησεις του αρσενικου και κουναει το κεφαλι της οπως ο αρσενικος και υστερα προσπαθει να τοποθετησει τα ποδια της πανω στη ραχη του αρσενικου γιατι συμβαινει αυτο ?
 
Back
Top