Φροντίδα Να πάρω ένα θηλυκό για παρέα στο αρσενικό καναρίνι μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stella72
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stella72

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιαν 2021
Μηνύματα
3
Πόλη
Χανιά
Γεια σας είμαι η Στέλλα και εδω και τρεις μηνες εχω ενα υπεροχο αρσενικο καναρινι τον Τσάρλυ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι σωστό να πάρω ένα θυληκο μόνο για παρέα, να μην είναι μόνος του.
 
@Stella72 Καλησπέρα,όταν λες παρέα τι εννοείς;Να τα βάλεις στο ίδιο κλουβί, να τα βάλεις χωριστά,στο ίδιο δωμάτιο;Θέλεις να ζευγαρώσουν;Τα καναρίνια δεν έχουν πρόβλημα να είναι μόνα τους.Αν πάρεις άλλο πουλάκι θα πρέπει να τηρήσεις καραντίνα τουλάχιστον 40 ημέρες και να τα προετοιμάσεις διατροφικά για αναπαραγωγή.Το αρσενικό τι ηλικία έχει; Αν θέλεις κι άλλο καναρίνι πάρε αρσενικό μια χαρά παρέα θα κάνουμε.🙂
 
@Stella72 αν είναι μόνο για παρέα Τότε μόνο αρσενικό θα πάρεις,με το θηλυκό το λιγότερο που θα έχεις θα είναι ασπορα αυγά ,Αν θέλεις ανέβασε μία φωτογραφία του Τσάρλυ με το κλουβί του,και πες μας για την διατροφή του,και τις συνθήκες διαβίωσης του.Ευχαριστώ!
 
@Stella72 εκεί το πηγαίναμε όλοι αλλά θέλαμε να καταλήξεις εσύ στο συμπέρασμα μόνη σου 😂! Κοίτα Στέλλα μου το αρσενικό κελαηδάει για να προσελκυσει θυληκά αν το έχει το κόβει το τραγουδι. Τώρα παλι αν υπάρχει δυνατότητα πάρε ένα ακόμα αρσενικό να γίνει της συναυλίας, σε άλλο κλουβί βέβαια και να μην βλέπονται!
 
Back
Top