Γενικά Να πάρω ένα budgie που μου χαρίζουν;

Εγγραφή
26 Νοε 2018
Μηνύματα
803
Καλησπέρα. Σήμερα η μητέρα μου μίλαγε με έναν κύριο ο οποίος είναι φίλος την κολλητή της και αυτός ο κύριος την ειε ότι εκτρέφει Μπατζι ταισμενα στο χέρι (τα οποία έχουν λίγο αγριέψει) και άμα θέλω μπορεί να μου δώσει ένα.. Έχω είδη ένα κλουβάκι (το οποίο μου το έκαναν δώρο αλλά είναι πχ για Μπατζι και ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλή ιδέα ένα ακόμα παπαγαλάκι
[automerge]1565971915[/automerge]
Διότι απότι έχω μάθει από εδώ δεν είναι τόσο δύσκολο να τα ηρεμισεις και δεν έχει και πολλή δουλειά να το πω ετσι(εννοώ ότι δεν θέλουν τόσο περιποίηση όσο τα παρροτλετ
 
Μιχαλη εγω θα σου προτεινω να μεινεις με τον Φλαφυ και να δωσεις περισσότερο χρονο στα μαθηματα σου γιατι το χρειαζεσαι πιο πολυ.

Πουλακια παιρνεις οποτε θες.
 
Ναι οκ απλός γιατι θα ήθελα ένα και συμφωνεί και η μητέρα μου.. Επίσης θα κάνει παρέα στον φλαφυ κτλπ
 
@eva vrs, post: Απ' ότι μου είπε ο κυριος έχει αγριέψει λίγο αλλά μπορεί να μου τον ηρεμισει αν τελικά του πω πως το θέλω. Οπότε θα έχω απλά άλλο ένα παπαγαλάκι ήρεμο που θα κάνει παρέα και στον Φλαφυ
 
Να μην το πάρεις Μιχάλη, μην σε καταβάλει ο ενθουσιασμός επειδή ακούς εξημερωμένο πτηνό. Και αυτός να το ημερεψει πάλι άγριο θα γίνει με εσένα μιας και δεν θα σε ξέρει. Οπότε καλύτερα να μείνεις στο φλαφυ που δείχνεται και πρόοδο στη σχέση σας και να μην προχωρήσεις σε απόκτηση νέου πτηνού. Εδώ ψάχνεις και για καναρίνι, τι θα τα κάνεις όλα αυτά τα πουλιά σε τέτοια ηλικία; έχεις καιρό ακόμη, μην βιάζεσαι.
 
Μην το πάρεις.. Ο Φλαφυ είναι ένα κουκλί.. Αξίζει την προσοχή σου όλη...
Ακριβώς! Τι είδους παρέα θα κάνει ένα μπατζι με ένα παρροτλετακι; Τα παρροτλετ δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, ποσο μάλλον με άλλη είδη. Τη δική σου πάρεα έχει ανάγκη. Επιπλέον όπως είπες όταν ανοίξουν τα σχολεία θα περιοριστεί ο χρόνος σου ακόμη και για τον Φλαφυ. Δεύτερο πουλάκι, πέρα από τον χρόνο εκτός κλουβιου αν είναι ήμερο, σημαίνει και διπλός χρονος για καθάρισμα κτλ.

Τέλος, αυτά τα "ήταν ήμερο" αλλά αγριεψε και θα το ξανακάνω ήμερο πριν στο δώσω μου θυμίζουν την ιστορία του Φλαφυ. Αντί να διπλασιασεις τα προβλήματά σου, αφιέρωσε όλο τον χρόνο και τη φροντίδα σου στο παπαγαλάκι σου που έχει ήδη αρχίσει να ανταποκρίνεται στις προσπάθειες σου. Ένα νέο πουλάκι θα τον "μαγκωσει" και πάλι.
 
Οπως σου είπαν και τα παιδια και το καταλαβες δεν ειναι ώρα για "ανοιγματα". Ούτε οικονομικά, αφου οι τροφες και ολα τα αλλα θα πανε επι δύο, ούτε για πειραματα αφου ακόμα "εκπαιδευόμαστε" με τον Φλαφυ, που ν απαρουμε κι άλλο. Το πιο πιθανό άλλωστε είναι να σκοτωθούν μεταξύ τους τα πουλάκια και να μην ξέρεις και τι να κάνεις. Οπότε το ξεχνάμε γαι την ώρα.
 
Back
Top