Φροντίδα Να πάω το παπαγαλάκι μου στον καθρέφτη;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης eirhnhhd
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

eirhnhhd

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2020
Μηνύματα
50
Πόλη
Αθήνα
Της Honey's της αρέσει το καθρεφτάκι που έχει μέσα το κλουβί. Σκέφτομαι να την πάω στον μεγάλο καθρέφτη του μπάνιου που είναι κολλημένος στον τοίχο. Να την πάω ή όχι ακόμη; Νομίζω έχει αρχίσει να με εμπιστευεται
 
Της Honey's της αρέσει το καθρεφτάκι που έχει μέσα το κλουβί.
Το καθρεφτάκι της δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός 2ου πουλιού στον χώρο και μελλοντικά θα δημιουργήσει προβλήματα στην συμπεριφορά του πουλιού, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να το αφαιρέσεις από το κλουβί.

Να την χαίρεσαι!
 
. Σκέφτομαι να την πάω στον μεγάλο καθρέφτη του μπάνιου που είναι κολλημένος στον τοίχο. Να την πάω ή όχι ακόμη; Νομίζω έχει αρχίσει να με εμπιστευεται
Για τον καθρέφτη μέσα στο κλουβί, συμφωνώ με τον @ΙΩΑΝΝΗΣ@
Για να την πας στον καθρέφτη του μπάνιου, θα πρέπει να είσαι σίγουρη (? γράψε το μικρό σου όνομα) πως δεν θα τρομάξει από την αλλαγή περιβάλλοντος (την ''διαδρομή'' που θα κάνετε) στο νέο δωμάτιο-μπάνιο.
Όταν αισθανθείς πως σ΄εμπιστεύεται και σίγουρα δεν θα ταραχτεί, να την πας... Θα της αρέσει! 😁 (και έχε το νου σου... Το καπάκι της λεκάνης πάντα κλειστό).
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Η αλήθεια είναι ότι είναι κολλημένη με τον καθρέπτη και της αρέσει πολύ. Είναι ανάγκη να το βγάλω ; Γιατί μετα νομίζω θα το ψαχνει(βασικά αφού τους δημιουργούν ψευδαίσθηση γιατί τα φτιάχνουν για παπαγαλους)
 
(βασικά αφού τους δημιουργούν ψευδαίσθηση γιατί τα φτιάχνουν για παπαγαλους)
Μπορεί και να μην το ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν ή τα πωλούν, μπορεί και απλά να τους ενδιαφέρει περισσότερο το κέρδος
Χωρίς να είμαι ειδικός σε παπαγάλους, θα έλεγα, μέσα από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ, ότι ναι, πρέπει να αφαιρέσεις τον καθρέφτη
 
Ειρήνη @eirhnhhd καλημέρα.
Είναι ανάγκη να το βγάλω
ΝΑΙ, θα είναι καλό και για αυτή και για σένα, όταν βλέπει το 2ο πουλί στον καθρέφτη που ανήκει στο είδος της θα αρχίσει να δένεται με αυτό το πουλί.
Εσύ από την άλλη θα γίνεις το τρίτο πρόσωπο της παρέας και μάλλον η ενοχλητική που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, γιατί σαν το ζευγάρι της θα βλέπει το είδωλό της στον καθρέφτη.

Αυτό κάποια στιγμή θα της ξυπνήσει το ένστικτο της αναπαραγωγής και μπορεί να αρχίσει να κάνει αυγά, το κακό δεν είναι ότι θα κάνει αυγά αλλά ότι δεν θα έχει προετοιμαστεί διατροφικά για αυτό και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα δυστοκίας.

Όσο περισσότερο δένεται με το είδωλό της τόσο θα δυσκολεύει η δικιά σας επαφή και η όποια προσπάθεια εκπαίδευσής της από εσένα.

Αν γράψεις ''καθρέφτης'' στην Αναζήτηση θα βρεις πολλά αντίστοιχα θέματα.
 
Η δική μου απάντηση στην ερώτηση σου είναι...
... (βασικά αφού τους δημιουργούν ψευδαίσθηση γιατί τα φτιάχνουν για παπαγαλους)
Ο καθένας κάνει την ''δουλειά του'', αυτοί πουλάνε κάτι που (επειδή τα πουλιά το θέλουν) έχει πέραση, διότι οι περισσότεροι κάτοχοι πουλιών δεν γνωρίζουν (παπαγάλων ή καναρινιών κτλ).
Κι εμείς (από την άλλη πλευρά ως ιδιοκτήτες-φροντιστές), είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερωνόμαστε ώστε να έχουμε (τουλάχιστον στοιχειώδεις) γνώσεις για το τι προσφέρει πραγματικά κάθε τι που κυκλοφορεί για πουλιά.
Όπως το ίδιο πράττουμε (ή θα έπρεπε) για εμάς και για τα παιδιά μας😉
 
Back
Top