Γενικά Να σας παρουσιάσω τον River (πάροτλετ)

Ελένη ΣΤ

PB New Member
Εγγραφή
1 Ιαν 2019
Μηνύματα
19
Πόλη
Μαρκόπουλο
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Θέλω να σας παρουσιάσω το καινούργιο μέλος της οικογένειας! Είναι ο River! Ευχαριστώ πολύ @jk1980 μου έδωσε δύο πολύ όμορφα παροτλετ για μένα και μια φίλη! Στις 4 ημέρες καθόταν και τον χαϊδεύουμε! Ακόμη δεν έχω κατορθώσει να τον βγάλω από το κλουβί λόγω δικής μου ανασφάλειας! Στις 2 εβδομάδες κάθεται όταν αυτός θέλει σαν την γάτα, σκύβει το κεφάλι και περιμένει, τρώει από το χέρι μου αλλά ούτε λόγος για μπάνιο και φρούτα! Ειναι λάτρης του μπροκολου! Δεν περίμενα ποτέ να ξετρελαθω μ έναν παπαγάλο!
 
Μαλλον ειναι η φιλη της! 🙄
Ναι αυτός είναι! Δεν μπορούσα να ανεβάσω εγώ φώτο γιατί ήταν μεγάλο το αρχείο και το ανέβασε η κόρη μου!
 
Γλυκύτατος και πανέμορφος ο River! Και του ταιριάζει το όνομα του, γιατί το μπλε σημάδι που έχει πίσω από το μάτι του είναι σαν μικρό ποτάμι! Να σας ζήσει πολλά χρόνια και να τον χαίρεστε με τα καμώματα του! 🙂

Πολλά μπράβο και στο μέλος μας Γιάννη για την ευγενική κίνηση του! 🙂
 
Καλορίζικος, είναι πολύ όμορφος! 🙂

Το κλουβάκι του είναι λίγο μικρό, μπορείς να δεις τι κλουβιά έχουν τα άλλα μέλη με πάροτλετ για να πάρεις ιδέες.
Έχω αγοράσει 60 αρα ζευγαρωστρα συμβουλή του Γιάννη!
 
Kαλώς ήρθες Ριβερ στην παροτλετοπαρέα που μεγαλώνει :)
Να τον αγαπάτε, να τον προσέχετε και θα σας ξετρελάνει μεγαλώνοντας, μέρα με τη μέρα. Υπομονή στην αρχή, διάβασμα και αργή προσέγγιση για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Είναι ένα φοβισμένο μωράκι που ψάχνει να βρει που βρέθηκε.
Οσο το δυνατόν μεγαλύτερο κλουβάκι, παιγνίδια, αφθονη τροφή και νεράκι, σουπιοκόκκαλο και όταν φτάσει η ώρα όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα ελευθερίας. Την λατρεύουν και θα ανταποδόσει.

Να τον χαίρεστε!
 
Back
Top