Αναπαραγωγή Να τα αφησω να κανουν και 4η γεννα;

Εγγραφή
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
616
Πόλη
Νέο Ηράκλειο
καλησπερα σας εχω 2 ζευγαρια γκλοστερ σε αναπαραγωγη το1 εχει κανει 3 γεννες με ασπορα κ της αλλαξα αρσενικο τωρα εχει αυγουλακια(η τριτη γεννα). κ το αλλο ζευγαρη στην 4η γεννα τωρα εκανε 2 μωρακια αφου οι γεννες ηταν με ασπορα οι προιγουμενες να τα αφησω να κανουν κ αλλη γεννα; η ασχετα που δεν εχουν ταισει εχουν κουραστει κ να τα χωρισω;
ευχαριστω εκ των προτερων!
 
Βασιλική καλύτερα μην τα αφήσεις να προχωρήσουν σε άλλη γέννα μιας και σε λίγο θα μπουν στην επίπονη φάση της πτερόρροιας και θα τα ταλαιπωρήσεις περισσότερο.
 
Βασιλική μου χωρισέ τα, έχουν δεν έχουν κουραστεί! Ο Ιουνης μπήκε και δεν σε παιρνει ο καιρός για άλλη γέννα. Αστα να ξεκουραστούν και του χρόνου παλι με υγεία!
 
την ασπρουλα μου μωρε ηθελα να την καμαρωσω μανουλα αλλα δεν ξερω τι λαθος εκανα κ βγηκαν ολα ασπορα τωρα της εβαλα αλλο αγορακι κ εχει αυγουλακια αν ειμαι τυχερη ☹ αλλιως του χρονου σας ευχαριστω παντως!
 
εφοσον οι προηγουμενες γεννες ηταν χωρις σπορο μπορεις να τα βαλεις και αλλη γεννα ομως επειδη εχουμε μπει ηδη στον ιουνιο καλυτερα να τα χωρισεις και να τα βαλεις του χρονου παλι γιατι εκτος οτι αρχιζουν τα πουλια και μπαινουν στην πτερορροια αρχιζει και ανεβαινει και η θερμοκρασια πολυ.
 
Back
Top