Φροντίδα Να τα παρω μαζι για Σαββατοκυριακο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elias_184
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Elias_184

PB Member
Εγγραφή
30 Ιουλ 2008
Μηνύματα
125
Πόλη
Ίλιον
Παιδια θα φηγω για Σαββατοκυριακο να τα παρω μαζι τα πουλια 😕
 
δεν παθενουν τιποτα για δυο μερες. μην τα αλλαζεις μερος γιατι ανχωνονται με την αλλαγη περιβαλλωντως
 
Δεν ξερω.. Εγω τα παιρνω μαζι αλλα αν ειναι για ενα σαβ/ριακο δεν θα παθενανε τιποτα.. Οταν λες πως το νερο λερωνεται σε μια μερα τι εννοεις;
 
Oτι βρισκω μεσα ακαθαρισιες επειδι το χρησημοποιουν και για μπανιερα😛
 
Aν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη μεταφορά κλουβί που να χωρά στο αυτοκίνητο π.χ γιατί όχι; Μια φίλη έπαιρνε τα κακατιλ της από τη Καλαμάτα και τα πήγαινε Κομοτηνή για δεκαήμερο. Δεν έπαθαν τίποτα. Τον Πάρη τον πήρα για δέκα ημέρες στην Ευριτανία και πολλές φορές για Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.Αρκεί εκεί που θα πας να είναι ασφαλή.
 
Ναι χωρα αλλα του εχω λουκετα του κλουβιου
 

Συνημμένα

  • IMGP0566.webp
    IMGP0566.webp
    46,4 KB · Προβολές: 102
  • IMGP0567.webp
    IMGP0567.webp
    52,1 KB · Προβολές: 101
Λέγοντας ασφαλή εκτός από το κλουβί εννοώ να προσέχεις αν είναι εξοχή μη τα φάει καμιά γάτα και γενικά να τα έχεις υπό την επιτήρησή σου.
 
Πήρα 4 του μου μεγαλύτερα πτηνά σε ένα ταξίδι με μένα πέρυσι. Η οδήγηση ήταν 13 ώρες. Τα πουλιά άρεσε. Έχω μικρότερα ταξιδιωτικά κλουβιά για τη όπως επίσης και κλουβιά για την προσωρινή χρήση για διακοπές.

Να είστε βέβαιος να έχουν άφθονο επιπλέον τρόφιμα για το ταξίδι. Επίσης βεβαιωθείτε ότι τα πουλιά δεν τους αφήνουν πολύ ζεστό στο αυτοκίνητο. Όταν ένας παπαγάλος είναι πολύ ζεστό, αυτός θα πραγματοποιήσει την φτερά μακριά από το σώμα του. Επίσης, θα αναπνέουμε σε μεγάλο βαθμό.
 
Η γνώμη μου είναι ότι θα ταλαιπωρηθούν τα πουλάκια με την μετακίνηση. Και αφού πρόσφατα τα απέκτησες, θα τρομάξουν κιόλας. Δεν νομίζω να πάθουν τίποτα αφου θα λείψεις μόνο για 2 μέρες
 
Δεν νομίζω να πάθουν τίποτα αν έχουν φαγάκι και μπόλικο νεράκι. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα που θα λείψεις. 🙂
 
Θα σου πρότεινα να μην τα ταλαιπωρήσεις με μετακινήσεις. Βαλε τους απλά αρκετό φαγακι και 2-3 ποτίστρες με καθαρο νερό. Αν το λερώνουν κανοντας μπάνιο, βαλε τις ποτίστρες σε ενα σημειο που να φτανουν μεν να πίνουν, αλλα να μη μπορούν να κανουν μπάνιο. Καλύτερα βαλτα σε ενα φωτεινό αλλα δροσερό δωματιο του σπιτιου εχοντας αφησει λίγο ενα παραθυρακι ανοιχτό να παιρνουν αέρα. Μην αφήσεις φρούτα και λαχανικά γιατί θα μαραθούν και δεν ειναι σωστό να τρωνε μαραμένα φρούτα και λαχανικά!
:)
Δεν ξερω κατά πόσο οι αυτόματες ποτίστρες μπορούν να χρησιμοποιηθουν απο τους παπαγάλους😕
 
Back
Top