Γενικά Να τι μου προσφέρουν τελικά τα καναρίνια

Elgrantenor

PB New Member
Εγγραφή
11 Οκτ 2019
Μηνύματα
54
Πόλη
Αχαρνές
Και βρε παιδιά γυρνάω απο την δουλειά κατάκοπος, με ενα κεφάλι καζάνι και τη ψυχολογία γεμάτη αρνητισμό και βαβούρα απο την Αθήνα. Βάζω μια μπουκιά φαΐ στο στομα μου σαν άνθρωπος, αλλαζω τα "βαριά" απο ολα αυτα τα συναισθήματα ρούχα της δουλειάς, βάζω ενα ποτηράκι κρασί και καθομαι στη βεράντα. Πριν κατσω κόβω μια φέτα δροσερό μήλο και την προσφέρω στον Fidel μου. Κάθομαι και τον χαζευω να πετά τις νότες του δεξιά κι αριστερά με καμαρωτό ύφος, και να πηδα απο κλαδί σε κλαδί ηρεμος. Τι μεγάλη ανταμοιβή είναι αυτή. Τι απόλυτη ξεκούραση. Τι ωραία ψυχανάλυση.

Και ούτε εκτροφεας είμαι. Ουτε χιλιοδιαβασμένος και "καθηγητής" του είδους είμαι, ούτε στοχεύω καπου. Απλα το αγαπώ, χωρίς να ξέρω το γιατί, χωρίς να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που με κάνει να ηρεμω, χωρίς τίποτα. Ενα απλό κλουβι, δροσερό νεράκι, ποιοτική τροφή, και αυτό μου το ανταποδίδει με τον τρόπο του. Μεγαλείο να είσαι κάτοχος ενός απο αυτες τις ψυχουλες, ειτε αυτό έχει ταμπέλες "timbrado" "blue" "35euro" "αρσενίκαρος" και τα λοιπά.

Απλα ηθελα να μοιραστώ την ΔΙΚΗ ΜΟΥ οπτική γωνία και απόλαυση.

Καλή συνέχεια σε όλους σας.
 
... Τι μεγάλη ανταμοιβή είναι αυτή. Τι απόλυτη ξεκούραση. Τι ωραία ψυχανάλυση.
Και ούτε εκτροφεας είμαι. Ουτε χιλιοδιαβασμένος και "καθηγητής" του είδους είμαι, ούτε στοχεύω καπου.

🙂 Δεν χρειάζονται τίτλοι... Συναίσθηση χρειάζεται του εδώ και τώρα, να ''πιάσεις'' την στιγμή και να την απολαύσεις (κι εσύ την διαθέτεις). Υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα Αχιλλέα, απ΄το να αντιλαμβάνεσαι τα ''μικρά'' που ομορφαίνουν τη ζωή;
 
Δεν είναι τυχαίο που σε διάφορα είδη θεραπείας, χρησιμοποιούν τα ζώα, αντί για τα laptop η τα tablet.
Καποιες φορες Στεφανε ζωα και τεχνολογια συνδυάζονται αρμονικα και ως αποτελεσμα εχουμε το Petbirds!
 
Κι εγώ παραδόξως για αυτήν την περίοδο, όταν φροντίζω τα πουλιά και τα φυτά μου, όντας κατάκοπος συχνά, ηρεμώ, κάπως σαν να επικοινωνώ με τα "εσώτερα της φύσης (μου)"
η παρένθεση δεν μπήκε τυχαία
 
Back
Top