Κόβεις αρχικά την καβίλια σε τέτοιο μήκος ώστε μαζί με τις τάπες να είναι όσο ακριβώς το βάθος του κλουβιού. Στη συνέχεια αν δεις ότι μπαίνει δύσκολα, βγάζεις τη μία τάπα, λιμάρεις 1-2 χιλιοστά την άκρη της καβίλιας, τοποθετείς ξανά την τάπα και δοκιμάζεις πάλι.αν είναι όμως ίσο ή μερικά χιλιοστά επιπλέον στο τέλος όταν θα πάω να την τοποθετήσω στο κλουβί ?
Δεν μας κουράζεις.επειδή δεν θέλω να σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου
Φοβάμαι ότι δεν θα είναι πολύ σταθερές έτσι, αν δεν έχουν τουλάχιστον μία πλευρά για να κρατηθούν.με βλέπω να γυρίσω στον τρόπο που το είχα μέχρι πρότινος δηλαδή να προεξέχουν οι καμβίλιες από το κλουβί και να τις στηρίζω στα οριζόντια σίδερα.
η 12αρα δεν είχε θέμα γιατί σφήνωνε ανάμεσα στα κάγκελα, με την 10αρα είχα θέμα που έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα μανταλάκι που είχα δεμένο πάνω στο κλουβί για να μην κυλάειΦοβάμαι ότι δεν θα είναι πολύ σταθερές έτσι, αν δεν έχουν τουλάχιστον μία πλευρά για να κρατηθούν.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας