Φροντίδα Να χωρισω τα Ringneck;

Elias_184

PB Member
Εγγραφή
30 Ιουλ 2008
Μηνύματα
125
Πόλη
Ίλιον
Παιδια οπως ξερετε εχω δυο Ringneck ενα αρσενικο και ενα θυληκο. Ομως ειναι πολυ αγρια και με φοβουνται. Ετσι σκευτικα να τα χωρισω για να αρχισω την εκπεδευση. Εσυς τη λετε να κάνω; 😕
 
Αν είναι αγαπημένο το ζευγαράκι μαζί κρίμα είναι να το χωρίσεις... Και μετά για να αρχίσεις εκπαιδευση πρέπει οι παπαγάλοι να είναι σχετικά σε μικρή ηλικία.
 
Καλύτερα θα είναι να τα χωρίσεις κατά τη γνώμη μου.
Γιατί τώρα είναι μεταξύ τους δεμένα και δεν θα μπορέσεις να τους κερδίσεις πολύ εύκολα την εμπιστοσύνη.
 
Αν τα χωρισεις και βλεπονται τοτε το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με τωρα σαν να τα εχεις μαζι. Πρεπει να απομονωθουν ο ενας απο τον αλλο και να περασεις πολλες ωρες μαζι τους. Καθε αλλο παρα ευκολο θα ειναι και ειναι και ενα ειδος που πιστευω ειναι λιγακι δυσκολο να τα εξημερωσεις αρκετα αν τα πουλια ειναι ενηλικα. Εαν ηταν ζευγαρι ολη τους τη ζωη μπορει να στρεσσαριστουνε πολυ απο την απωλεια του συντροφου τους. Ποσο μαλλον εαν ακουνε ο ενας τον αλλο μεσα στο ιδιο σπιτι και δεν μπορουνε να τον δουνε. Ουτε ειναι παιχνιδι για να τα βαζεις μια μαζι και μια χωριστα! Καλα ειναι να ειναι η ζευγαρι η ο καθενας μονος του.

Γι αυτο οταν παιρνουμε πουλια που τα θελουμε αποκλειστικα ως κατοικιδια και εχουμε ορεξη και διαθεση να ασχοληθουμε πολυ και να παιζουμε μαζι τους εκτος κλουβιου εινα καλυτερα να προτιμαμε νεαρα πουλια και με τιποτα ζευγαρια.
Τιποτα βεβαια δεν ειναι ανεφικτο ουτε η ηλικια απαγορευτικη αλλα πιστευω πως θα ειναι αρκετα δυσκολο με αυτες τις προυποθεσεις!
 
καλησπερα κι απο εμενα... Οπως σου ειπαν και πιο πανω αν ειναι ζευγαρι απο την αρχη μην το κανεις...
εχουν κι αυτα νοημοσυνη και καρδια...
φαντασου εσενα ερωτευμενο με τη κοπελα σου φουλ, να σας χωρισουν, να την ακους οτι δεν ειναι καλα και να μη μπορεις να κανεις κατι...
δεν νομιζω πως θα θες να ζεις...
το ιδιο ειναι και με τα παπαγαλακια σου...
 
Back
Top