Γενικά Να ψάξω για κανάρα από τώρα ή από τον Οκτώβριο;

Εγγραφή
6 Μαϊ 2020
Μηνύματα
322
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπερα στην παρέα. Απο οτι διαβασα η καλυτερη εποχη για να αποκτησεις καναρινακι ειναι κατα τον Οκτώβρη.για να εχουν τελειωσει πτεροροιες κ λοιπα.εγω θελω να αποκτησω ένα θυληκο ωστε να κανω ζευγαρι την επομενη ανοιξη.θα εχει προβλημα προσαρμογής εκεινη την περιοδο μιας και θα τα διατηρώ σε εξωτερικο χωρο αν προέρχεται απο εσωτερικη εκτροφη?να κανω κινηση νωριτερα?
 
απο οτι διαβασα η καλυτερη εποχη για να αποκτησεις καναρινακι ειναι κατα τον Οκτώβρη.για να εχουν τελειωσει πτεροροιες κ λοιπα
Ναι, σωστά διάβασες. Μάλιστα, όσοι ενδιαφέρονται για αγορά εκθεσιακών πουλιών πρέπει να περιμένουν ένα-δύο μήνες ακόμη για να τελειώσουν οι σχετικοί διαγωνισμοί ώστε να μπορούν να προμηθευτούν φετινά πουλιά που έχουν ήδη βαθμολογηθεί.

εγω θελω να αποκτησω ένα θυληκο ωστε να κανω ζευγαρι την επομενη ανοιξη.θα εχει προβλημα προσαρμογής εκεινη την περιοδο μιας και θα τα διατηρώ σε εξωτερικο χωρο αν προέρχεται απο εσωτερικη εκτροφη?
Αν το προμηθευθείς ένα-δύο μήνες πριν την αναπαραγωγή, δεν θα υπάρξει πρόβλημα προσαρμογής.
 
Προσωπικά Παντελή θα έπαιρνα πουλί εξωτερικής εκτροφής. Για τα εσωτερικής εκτροφής η προσαρμογή παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο και πρέπει να γνωρίζεις καλά τον εκτροφέα.
 
Περισυ που πηρα καναρες για να ζευγαρωσω τα αρσενικα μου τις πηρα τελη Σεπτεμβη αρχες Οκτωβρη μετα τις πτερορροιες. Πιστρυω ειναι η καλητερη εποψη για να δεις τα πραγματικα χρωματα των πουλιων Τα ζευγαρια τα εβαλα σε ζευγαρωστρες με χωρισμα διαφανο για αρκετο καιρο και πλεγμα για να βλεπονται1-1.5 μηνες πριν ζευγαρωσουν...
 
Back
Top