Γενικά Νεανιας μας βαζει τα γυαλια

lancashire

PB Member
Εγγραφή
28 Νοε 2007
Μηνύματα
566
Πόλη
Αθήνα
Θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που μου ετυχε σημερα.


Πριν δυο μερες ελαβα ενα ΠΜ απο τον φιλο και γειτονα Αρη γνωστο και ως LIZZARD εδω που ζητουσε να αγορασει ενα ζευγαρι Lizzard μιας και αποφασισε να ασχοληθει εντατικα με την συγκεκριμενη ρατσα. Απαραβατος του ορος ηταν να τα αγορασει!

Αυτη την εποχη ειναι δυσκολο να βρεις πουλια ελευθερα
παντου. Το γεγονος οτι ειναι μολις 16 χρονων γειτονας το ευγενικο του ΠΜ και η αποφαση του να ασχοληθει αποκλειστικα με μια ρατσα με εκαναν να αποφασισω να του δωσω το ζευγαρι που ειχα για αναπαραγωγη στην τιμη αγορας του.

Συναντηθηκαμε σημερα σπιτι του οπου ειδα οτι μαζι με την ευγενικοτατη μητερα του κανουν μια καταπληκτικη προσπαθεια με αρκετα επιτυχημενα αποτελεσματα σε μικρα, με κυριο οπλο την αγαπη τους για τα πουλακια.Χωρις πολλες εξειδικευμενες διαδικασιες αφου τωρα μπαινουν στο χομπυ δυνατα εχουν γεμισει τον χωρο τους με οικογενειες φτερωτων φιλων.

Το γεγονος που μου εκανε την πιο μεγαλη εντυπωση ειναι οτι φευγοντας
ο Αρης και η μαμα του αφου ειχαμε μιλησει για τα πουλια μας και τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε μου εδωσαν τον αρσενικο γκλοστερ που εχουν να τον προσπαθησω με τα νωχελικα δικα μου για να μην παει χαμενη η χρονια του και μεινει μοναχος και για να εχω και εγω κανα αποτελεσμα.

Για μενα αυτο ειναι το πραγματικο πνευμα στο χομπυ μας
και ο φιλος Αρης βαζει τα γυαλια σε πολλους παρολο το μικρο της ηλικιας του.

Ευχαριστω Αρη και καλη συνεχεια
ΜΦΧ
Πανος
 
Πολυ χαιρομαι για εσας παιδια!:D Μπραβο σας! Φαινεται ποσο αγαπατε αυτο που κανετε!

Ο Αρης οπως εχω καταλαβει απο την παρουσια του εδω ειναι ενα πολυ καλο παιδι με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα! Καλη επιτυχια και στις εξετασεις σου Αρη διοτι ακουσα πως ξεκινανε οι εξετασεις για τα σχολεια!
 
Μπράβο Άρη και μαμα του Άρη, γιατί χωρίς μαμα δεν γίνονται τέτοια παιδιά!
 
  • Like
Αντιδράσεις: lizard
Αρη μπραβο σου, καλη επιτυχια στις εξετασεις και σου ευχομαι να συνεχισει ςνα εχεις τον ιδιο ζηλο για τα πουλακια σου! Μπραβο και στη μαμα σου, ειναι σπανιο μαμαδες να σιγονταρουντα παιδια στην κατοχη και αναπαραγωγη κατοικιδιων, οι δικοι μου μαρτυρησανμε μενα...
 
αρη τα λογια περιττα κα ικαθως εισαι οπως τα λεει ο πανος ας μην ξεχναμε κα ιτον πανο που θελησε να βοηθησει εναν νεο εκτροφεα με οτι διεθετε{απο το υστερημα του}
μπραβο κα ισοτυς 2 λοιπον
 
λοιπον εγω τους γνωρισα σημερα και τη μαμα και τον αρη ΑΛΛΑ και τα παιδια τους και τα εγγονια τους! 😀
το να λεμε οτι αγαπανε αυτο που κανουνε ειναι περιττο πιστευω γιατι τα αποτελεσματα το δειχνουν! Η αγαπη σας και η αφοσιοση σας φαινεται απο τους απογόνους που εχετε!
και κατι αλλο αμα ο αρης δεν ειχε την βοηθεια της μαμας του δε ξερω κατα ποσο θα προλαβαινε να ανταπεξελθει αλλα και αυτος προσφερει αρκετα.
αυτο που επαθα εγω ηταν να μην ξερω ποιο να πρωτοχαζεψω! Παντος δεν πιστευω να μενει κανενας απο σας παραπονεμενος αφου σε οποιο δωματιο και να παει εχει καναρινια να χαζεψει! 😀

αυτο που δεν καταλαβα ειναι ποιος κολησε το μικροβιο σε ποιον; Ο αρης στη μαμα η η μαμα στον αρη;
μπραβο σας παντως και οτι και να λεμε εμεις, την ικανοποιηση θα την παιρνετε απο τα καναρινάκια σας!

σας ευχαριστώ και για τα κλουβακια!
 
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και πιστευω οτι αυτο που μας δινει δυναμη για να συνεχιζουμε ειναι η αγαπη μας για τα καναρινια και γενικα για τα ζωα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: pasx79
μπραβο αρη! Και στην μαμα του φυσικα... Να σασ πω ενα μικρο μυστικο... Ειμαι 14! Σουυυς μν το πειτε!
 
αρη μπραβο. ωραιοσ φιλε.
μακαρι να το εκανα και εγω .
σε καθε δωματιο και κλουβι.

α και ασ μην ξεχναμε οτι:

πισω απο εναν αντρα παντα κρυβετε μια σπουδεα γυνεκα.

(αφιερομενο στην μαμα του αρη. )
 
Back
Top