Νεα κλουβα απο αλουμινιο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gardeline
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ωραια φαινεται μπραβο, αν θες περιεγραψε την δηλ αν εχει συρταρωτους πατους η χωριζεται στην μεση κτλ. Το πλεγμα το στερεωσες με πριτσινια;
 
Oπως προανεφερα η κλουβα ειναι φτιαγμενη αποκλιστικα απο αλουμινιο ως προς τον σκελετο της για να αποφυγω τυχων παρασιτα και ειναι ευκολη στον καθαρισμο.Χρησιμοποιησα φατσες για τα τοιχωματα τα οποια στερεωσα με πριτσινια. Χωριζεται σε δυο μερη με διαστασεις 80x50x40. Χωριζεται με μια λαμαρινα ή ενα hardbord. Ως προς το κοστος κατασκευεις δεν μπορω να υπολογισω ακριβως την τιμη καθος τα υλικα μου ηταν διαθεσιμα απο τον πατερα μου που ασχολειται με τα αλουμινια. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ελπιζω να εγινα εμπνευση και για αλλους που σκοπευουν να κανουν το ιδιο.
 
Έχει γίνει πολύ καλή η κλούβα σου σαν κατασκευή. Μήπως θα ήταν καλύτερα όμως κάποιες από τις πλευρές της να ήταν κλεισμένες; Νομίζω πως θα έχεις προβλήματα με τα ρεύματα του αέρα έτσι όπως είναι εκτεθειμένη στο μπαλκόνι.
 
Συμφωνώ με τον Σταύρο. Μπορείς ίσως να βάλεις συρταρωτά προστατευτικά και έτσι θα τα βγάζεις όποτε εσύ θέλεις. Πάντως πολύ καλή κατασκευή.
 
Μπράβο φίλε πολύ καλή δουλειά. Πάρε πολυ σοβαρα την συμβουλη του Στάυρου. Είναι κρίμα να αρρωστήσουν τα πουλιά.
 
Back
Top